Resultater Nattorientering 6. nov

Postet av Otra IL Orientering (Evje) den 6. Nov 2020

Mange blide fjes å se med hodelykta på i området rundt Evje Stadion i kveld. Ketil Grindheim, hadde tatt på seg oppgaven med å arrangere nattorientering. Løypene var gode og raske,men det ble noen bom for noe uansett :)
Nattorientering fredag 6.nov

Postet av Otra IL Orientering (Evje) den 3. Nov 2020

Ketil Krindheim vil arrangere et nattløp til fredag som kommer (6. nov) fra Evje stadion? han har klar 3 løyper: 

Lett nybegynner på 1,6 km

B løype mellom lang på 3,0 km og en 

A løype lang på 4,2 km.

fristart kl 1730-1900

Resultater treningsløp 19. sept

Postet av Otra IL Orientering (Evje) den 18. Sep 2020

Årets første og kanskje eneste treningsløp (Otra IL 60 år løpet) ble arrangert under nydelige forhold. Folk strømmet til fra alle kanter av Agder og var smørblide for endelig kunne konkurrere i skogen igjen.


Tony var løypelegger og arrangerte sammen med Ove Kjetså og alle forholdregler ang Corona tiltak ble godt i varetatt.

Løperne var strålende fornøyd med løypa, selv om løypelegger hadde lagt noen forholdsvis enkle løyper så var så mange litt rustne at det ble en liten bom her og der.

Her finner dere resultatene: Resultat_otra 60 år løpet_Evje Stadion_190920.pdf
POSTPLUKK FINALEN.

Postet av Otra IL Orientering (Evje) den 14. Aug 2020

Da er tiden inne for å presentere den siste runden med postplukk for i år (fram til 15.september). Denne gangen har vi gleden av å bruke et nytt kart i nærheten av Evjetun.

Tar en postene i rekkefølge vil det være tydelige ledetråder. Vær dog oppmerksom på at vegetasjonen er høy, og at enkelte stier dermed kan vær utydelige noen steder. Derfor kan det like gjerne være nyttig å ha fokus på høydedrag.

For den som ikke kan ta ut kartet, er det mulig å spørre etter kart på Intersport.

Lykke til!!

Evjetun-postplukk_aug-sep.pdf
Det legges og ut tre stk. løypeforslag - 2km, 4km og 5km løyper

2km.pdf

4km.pdf

5km.pdf


 

POSTPLUKK FOR SOMMEREN.

Postet av Otra IL Orientering (Evje) den 15. Jun 2020

Da er vi klar for en ny omgang med postplukk. Siden ferien nærmer seg, blir disse postene hengende ute fram til 15. august. 

Postene denne gang er lagt i en klynge. Dermed kan de lett tas i ulik rekkefølge. Dette for å få ulik vanskelighetsgrad på orienteringen. Bruk gjerne også postene flere ganger. ( F.eks: 1-2-3-4-5-7-6-5-3).

Vi har også tatt med post 24 og 25 som var postplukk poster i april (turorienteringsposter) for dem som vil ha litt lengde på turen. 

For dem som ikke kan skrive ut Postplukk - juni 2020.tiff selv, går det an å få tak i kart på Intersport. 

Lykke til !! Postplukk for mai.

Postet av Otra IL Orientering (Evje) den 14. Mai 2020

Da er vi klar med en ny runde med postplukk. En fin runde er å ta postene: 1,2,4,5,8,9. Fra post 5 til 8 er det lurt å holde godt mot høyre (vest) for å unngå de bløteste partiene. Postene er markert med postskjermer fra Trimtex. Det er ikke koder eller nummer på postene.

Postene 3,6 og 7 er ment for dem som liker litt utfordring. Kanskje kan du prøve deg på en av disse?


Synes du dette ser utfordrende ut, kan du hente frem postplukk for april. Har du tatt disse postene før, går det an å gjøre samme turen en gang til, men denne gang ta postene i motsatt rekkefølge. Det vil gi en ny opplevelse.


Ellers er det også mulig å kjøpe posen med turorientering på Intersport (kr. 100). Her venter det 50 poster i nærheten av Masi, Oddelia, Slammen og Evjemoen (postplukkpostene fra april).


Postplukk - mai - 2020.pdf


Lykke til!!


Velkommen til O-trim 2020

Postet av Otra IL Orientering (Evje) den 1. Mai 2020

Vi legger ut vårt opplegg for turorientering på Intersport 15.mai. Her kan du for 100 kroner få deg et et aktivitetstilbud som både er helsefremmende og smittevernvennlig.

Det er til sammen femti poster som vil henge ute til og med 25. september. Og da kan du – alene eller sammen med familien - fritt velge et antall poster – etter egen dagsform, vær og motivasjon.


Iår ser vi også på å gjøre hele eller deler av tilbudet tilgjengelig på nasjonal portal for turorientering.

En annerledes vår - 2020

Postet av Otra IL Orientering (Evje) den 14. Apr 2020

Da skal vi sette igang igjen en ny sesong.  Det blir en litt annerledes vår i år. Det blir ikke vanlige O-løp. Vi må i første runde nøye oss med postplukk, og etter hvert otrim (fra 15.5). 

Fra 15.4 er det lagt ut 15 otrimposter på Evjemoen.  Disse vil fungere som postplukk poster.  Dette er et tilbud vi startet med i fjor. Folk kan prøve orientering på en uhøytidelig måte uten å registrere aktiviteten noe sted.

Etter 15.5 vil det bli lagt ut nye postplukk poster. Synes du dette er morsomt,  kan du itillegg kjøpe en pose med kart (tilsammen 50 poster) + registreringskort. Da kan du sende inn og få et bronse-, sølv- eller gullmerke alt etter hvor mange poster du tar. Den informasjonen du trenger følger med i posen. 

Siden de 15 postene på Evjemoen inngår i otrim kan du notere kodene (to bokstaver) som er på postene, og føre dem over på registreringskortet. Dermed er du godt i gang med otrimmen også. ==== Følg myndighetenes råd!! I vår sammenheng  innebærer det at man ikke går i grupper på mer enn 5 personer  (om ikke man er i familie), holder avstand og ikke berører postskjermer/-plater eller andre ting i nærheten av postene.1 Kommentar