En annerledes vår - 2020

Postet av Otra IL Orientering (Evje) den 14. Apr 2020

Da skal vi sette igang igjen en ny sesong.  Det blir en litt annerledes vår i år. Det blir ikke vanlige O-løp. Vi må i første runde nøye oss med postplukk, og etter hvert otrim (fra 15.5). 

Fra 15.4 er det lagt ut 15 otrimposter på Evjemoen.  Disse vil fungere som postplukk poster.  Dette er et tilbud vi startet med i fjor. Folk kan prøve orientering på en uhøytidelig måte uten å registrere aktiviteten noe sted.

Etter 15.5 vil det bli lagt ut nye postplukk poster. Synes du dette er morsomt,  kan du itillegg kjøpe en pose med kart (tilsammen 50 poster) + registreringskort. Da kan du sende inn og få et bronse-, sølv- eller gullmerke alt etter hvor mange poster du tar. Den informasjonen du trenger følger med i posen. 

Siden de 15 postene på Evjemoen inngår i otrim kan du notere kodene (to bokstaver) som er på postene, og føre dem over på registreringskortet. Dermed er du godt i gang med otrimmen også. ==== Følg myndighetenes råd!! I vår sammenheng  innebærer det at man ikke går i grupper på mer enn 5 personer  (om ikke man er i familie), holder avstand og ikke berører postskjermer/-plater eller andre ting i nærheten av postene.


1 Kommentar

Kommentarer

  • Eiliv Bjarne Lønningen

    Det kan være en fordel å ta post 29 mellom 28 og 30, slik at en ikke kommer for nær farlig område (det store skraverte feltet på kartet).

    15 april 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.