Grasrotandelen - Støtt Otra IL
Otra IL er nå registrert i frivillighetsregisteret og du kan nå finne oss som mottaker av grasrotandelen.
Du bruker oganisasjonsnummeret vårt, 975636380 når du skal registrere Otra IL på ditt spillkort eller søke frem Otra IL hos kommisjonæren din.
Vi håper at du registrerer Otra IL som "din klubb" og dermed gir 7 % av spillesummen til klubben vår uten at du taper noe, hverken i innsats eller eventuelle premier.

Inntektene fra Otra IL sin andel av grasrotandelen går i all hovedsak til å legge til rette for aktiviteter til barn og ungdom. Vi finansierer aktivitetene i barneidretten, vi har opprettet basistreningsprosjekt på tvers av gruppene. Vi har toppidrettstipend i samarbeid med Evje og Hornnes Sparebank, vi delfinansierer trenerstøtte for ungdom, vi setter av midler i anleggsfond for bygging av idrettsanlegg, vi støtter løypekjøring på Høgås og i Evje lysløype. Dette er mange av prosjektene som grasrotandelen går til.

Vil du gi din støtte til oss?

Otra IL

Organisasjonsnummer: 975636380

HVORDAN BLI GRASROTGIVER

Fra 1.mars kan du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Her kan du se hvordan du støtter laget dit når du spiller

Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg. En forutsetning er at mottakeren er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker. Purr gjerne på laget ditt dersom de har somlet med å registrere seg!

Når du skal levere spill fra og med mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.

Slik knytter du deg til en grasrotmottaker:

Norsk-tipping.no:

Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter Grasrotandelen. Her kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og enkelt knytte deg til.

Norsk Tipping Mobilspill:

Last ned den siste versjonen av Norsk Tipping Mobilspill – dette gjør du under Min Side deretter Oppdater. Deretter kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og knytte deg til direkte fra Norsk Tipping Mobilspill.

SMS:

Send kodeord GRASROTANDELEN til 2020. Eks GRASROTANDELEN 975636380. Organisasjonsnummer til laget ditt finner du på grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no

Kommisjonær:

Søk opp den mottakeren du ønsker å støtte på grasrotandelen.no/ norsk-tipping.no – skriv deretter ut strekkoden og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp mottakeren for deg på terminalen.

Lykke til!

Les mer om Grasrotandelen her