Jentene imponerte stort i terrengløpet under Otratrippelen!

Postet av Friidrett den 5. Nov 2020

Det ble definitivt jentenes dag under terrengløpet onsdag kveld. De noterte seg for hele 4 løyperekorder. Heidi Hauan satte en imponerende ny rekord i seniorklassen med 36,42min og forbedret den gamle rekorden med over 4 minutter. Det er imponerende av en veteran! Langveisfarende Ada Stokkeland presterte også ny rekord i 13-års klassen og slo Unni Tveitå sin gamle rekord med et halvt minutt og fikk 41,45. Også kusinen Emelia Tveitå mistet sin rekord. Ny rekordholder er 15-årige Marte Undeland Heisel med 42,26. 17-årige Amalie Frigstad forbedret sin personlige rekord med et knepent sekund til 38,31min og dermed ny rekord. Dessverre fikk hun mageproblemer i sluttfasen av løpet, noe som nok hindret en bedre tid.

Men den som kanskje imponerte aller mest var unge lovende 2010-modellen Lydia Frigstad. I sin debut i Otratrippelen knallet hun til med fantastiske 52,14min. Ja, dere hørte riktig. Godt under timen av en debutant fra Iveland! Da hun kom inn mot mål måtte funksjonærene nærmest klype seg i armen for å avgjøre hvorvidt det virkelig var hun som stormet inn mot mål. Det er ikke rart hun var sliten og måtte sette seg ned etter målpassering. Etterpå kunne hun kose seg med saft, berlinerbolle og en velfortjent pose med popcorn!

Av de yngre jentene vil vi også berømme søstrene Jorunn og Ingebjørg Refsnes for gode prestasjoner. De har ofte vært å se underveis på sine treningsturer og nå fikk de vise frem flott fremgang. Dere er flotte representanter for Otra IL.

Av guttene må vi nevne vinneren, Harald Robstad, som presterte 33.05min. Karl Magnus Tveitå gjorde også et godt løp med 42,46min i 10-års klassen og hadde dagens desidert raskeste avslutning uansett alderklasse. 

Resultatlisten ligger på friidrettssiden.
Terrengløpskarusellen 2020

Postet av Friidrett den 8. Okt 2020

Terrengløpskarusellen 2020 kom i mål tilslutt, sjølv med korona-stans i vår. 109 løparar har vore med på eit eller fleire løp, 68 av dei har fullført 3 eller 4 løp i "minikarusellen" som gjekk over 4 løp i haust.

Vi vil takke Risdal Touring/Konkurrenten for atter eit år og ha sponsa oss med 4 flotte reisegåvekort, som på kvart løp vart trekt ut på eit tilfeldig startnummer. Det er svært populært blant deltakarane.

I 2021 vert karusellen gjenomført for 50. gong, då må me finne på noko spesielt.

Dei heldige vinnarar av gåvekort var:

  1. Tormod Tveit
  2. Jenny Feed Lunden
  3. Kjartan Ramse Birkeland
  4. Harald S. Robstad

 

Helsing frå Otra il og Il.Gry

Odd Harald Robstad

Resultater terrengkarusellen på Evje 15. sept

Postet av Friidrett den 16. Sep 2020

I nydelig høstvær ble terrengkarusellen gjennomført på Evje tirsdag kveld. 76 deltagere stilte på startstreken. Alle unntatt en fullførte.

Resultatlista finner du her: Resultater_terrengkarusellen_Evje_150920.pdf


Mange fine bilder på Opplev Evje finner du her: opplevevje.no
Trening friidrett for 2006-2010

Postet av Friidrett den 8. Sep 2020

Mandag 14/9 kl 17.00 starter treningen for gutter og jenter født 2006-2010. Oppmøte på friidrettsbanen.