Friidrettstrening for Barn & Ungdom

Postet av Friidrett den 25. Aug 2023

Friidrettstrening for klassene 10 - 14 (2014-2010 modeller) år starter opp mandag 28. august.

Treningstid er kl 1700-1800 på Hornnes Stadion


Kari Stulien Robstad blir trener for denne gruppen 2023/24 sesongen
Otratrippelen

Postet av Friidrett den 30. Aug 2022

Er det noen som føler seg kallet til å videreføre Otratrippelen?  

Den har vært arrangert 10 ganger og har hatt over 60 deltagere. De siste årene har deltagelsen imidlertid vært fallende med 36 deltagere siste år. I utgangspunktet var den ment som et tiltak både for unge og gamle slik at de unge kunne konkurrere mot de eldre. Dette var fantastisk gøy de første årene, men de eldre forsvant og det ble hovedsakelig for de yngre. Det var også ment som et lavterskel kondisjonstilbud, noe som det i aller høyeste grad fremdeles er. Til tross for at deltagelsen har vært mindre, så har faktisk "arbeidsmengden" blitt større. Dette har først og fremst å gjøre med at stadig flere ville gjøre trippelen på egen hånd og det har blitt litt resultatrapportering i hytt og pine, mange avtaler om utlevering av premier,osv. (fremdeles 3 store pokaler stående) Det var enklere å arrangere da hver gren foregikk på en enkelt dag. 

Når det er sagt, så har det vært en fantastisk trivelig gjeng å arrangere for. Det er jo mange av de samme som har gått igjen gjennom 10 år. Det har gitt energi og vært hyggelig å få så mange positive tilbakemeldinger fra flere av dere. Det var også et ønske om å være fleksibel slik at trippelen passet inn i alles planer. Vil takke Geir Magne Feed spesielt for både å ha stilt opp til enhver tid med stoppeklokka og også preparert løyper for oss. Skigruppa fikk noen hundrelapper for dette de første årene, men så var det fort slutt på overskudd for arrangementet. 

Det er best at noen med friske øyne tar tak i dette arrangementet. Jeg har tatt på meg nye engasjement som nå krever at jeg omfordeler tiden litt. 
Trening friidrett

Postet av Friidrett den 23. Aug 2022

Vi tar nå opp påmelding til friidrettstrening for de som er født 2008-2012. Dersom flere enn 10 utøvere melder seg, så vil vi starte opp fra og med mandag 5/9 kl 17.00 på Hornnes stadion. Dette blir eventuelt fast treningstid inne og ute. De som melder seg må være interesserte i å trene jevnlig. Frist for å melde seg på er mandag 29/8. Dette gjøres til friidrett@otrail.no

Trener vil eventuelt være Anette Tveitå

IDRETTSMERKEPRØVE på Hornnes onsdag 8. juni kl. 1700

Postet av Friidrett den 31. Mai 2022

IDRETTSMERKEPRØVE på Hornnes onsdag 8. juni kl. 1700 

Mvh OHR