Tryg på trening - kurs

Postet av Håndball den 6. Feb 2024

Til håndballklubber i region SørVest

Trygg på trening med Redd Barna er et gratis kurs for trenere og frivillige som skal gjøre klubben din tryggere for barn.

  • Vet du hva du skal gjøre dersom du har mistanke om at et barn og ungdom kan være utsatt for vold og seksuelle overgrep? Vet du hva du skal gjøre dersom et barn åpner seg for deg og søker hjelp? Hva kan dere som klubb gjøre for å sikre at barn er trygge på trening? Har deres klubb rutiner og planer etablert for å håndtere hendelser og varsler?

Norges Håndballforbund inviterer i samarbeid med Redd Barna til kurs på to forskjellige datoer som skal gjøre klubben din trygg for barn og ungdom.

Digitale kurs på teams for deg som skal være kursinstruktør i egen klubb. Vi anbefaler at klubbene deltar med 2 personer som kan dele på ansvaret med prosessen i egen klubb

KORT OM KURSET OG HVA DU LÆRER 
 Trygg på trening med Redd barna er et kurs som skal gjøre klubben deres til et trygt sted for barn. Kurset gir trenere kompetanse om hva vold og seksuelle overgrep er, hva man skal gjøre hvis man er bekymret for et barn, og hva man kan gjøre for å forebygge vold og seksuelle overgrep i egen klubb.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.