Instruktør barneidrett søkes

Postet av Otra IL den 25. Aug 2023

Otra IL vil omorganisere All-Idrett litte granne kommende sesong. Vi ønsker å gjeninnføre All-Idrett for 2&3 klasse, der de i gjennom skoleåret er innom flere idretetter 2-4 ganger, dette blir dag organisert av gruppene i Otra IL og andre idrettsklubber i kommunen.

Men vi vil fortsatt ha en litt organisert aktivitet for 1. klasse, der de ledes av en instruktør eller to i basisøvelser innen lek, spenst, bevegelighet og som stimulerer kroppsmotorikk .


Vi søker da etter en ellet 2 ungdommer som kunne tenke seg å lede disse øktene, som blir i Otrahallen onsdager kl 1700-1800 i den lille delen av hallen samtidig som fri lek & aktivitet er i den store delen.

Det gis lønn etter avtale, og klubben vil spandere eventuelle trenerkurs som skulle være aktuelle.

Er du interessert?

Ta kontakt med daglig leder:

Tony Halsall

Mob: 90781614

e-post: tony@otrail.no
Dag 1 av Landbrukets dag

Postet av Otra IL den 11. Aug 2023

Første dagen av landbrukets dager er nå unnagjort, og det meldes om rekordbesøk på en fredag. Følk strømmet tidlig til området som hadde også rekordmange utstillere.

Otra IL kan også meld om godt salg i kiosken, spesielt i grillbua ble det flippet ganske mange burgere. Noe som griller Frank Uleberg ganske så ubeskjedent måtte tillæres han...

Det ble for kort tid siden gjort utskiftinger i kjøkkenskjestillingen grunnet familiære årsaker og Linn Moseid, nesteleder i Otra IL tok sporty på seg oppdraget. En skulle ikke tro at denne datatekniske ungjenta noen gang hadde vært ute av ett kjøkken, terningkast 6 for god kontroll.


Lørdag åpner messa kl 10:00 og Otra IL håper mange tar turen i matteltet, med lommeboka full.