Seier til damelaget!

Postet av Bjørn Anthony Halsall den 14. Nov 2021

Også damelaget til Otra gikk seirende ut av kampen lørdag ettermiddag, litt spenning var det knyttet til kampen, da laget manglet flere sentrale spillere, men hadde hentet inn leiesoldaten Anita Eikild fra Moisund Elvebredd som for tiden bor i Flekkefjord.

Også her var det jevnt i åpningsminuttene, etter ca kvarters spill ledet Otra kun med 1 mål, 6-5. Men etter det rykket de i fara og ledet på det meste i første omgang 10-5. Pauseresultatet var 15-8 til Otra.

Andre omgang fortsatte som slutten av første, og havvegs i omgangen måtte Lyngdal ta time-out. Da ledet otra med 10 mål, 23-13.

Utover slutten av kampen ble det eksperimentert en del med forsvarsformasjoner og spillere på nye plasser, men ledelse hold og Otra kunne innkassere 2 nye poeng med en overbevisende 27-19 seier.

Det befester tabelltopp for Otradamene, a poeng med Risør som møter nettopp Lyngdal i dag.