Informasjon om treningssenteret og korona

Postet av Olav Magne Tveitå den 12. Mar 2020

 

Gruppetimene kommer til å være avlyst ut mars måned. Gruppetrening (eksempelvis skoleklasser) er ikke mulig for grupperinger på over 5 personer. Det er fullt mulig å bedrive spinning. Imidlertid er det en begrensning på 6 personer i rommet samtidig. Sykler som ikke skal benyttes er merket.

Vi har iverksatt langt mer omfattende rengjøring. Dette inkluderer håndtak på apparater og stenger etc flere ganger daglig. Vektskiver og display på tredemøllene blir ikke vasket da elektronikken ikke tåler væske. En del utholdenhetsapparater er tatt ut av bruk for at de som trener ikke skal være for tett på hverandre.

Alle som benytter senteret er pålagt grundig håndvask før de går inn i salen. Man må også vaske hendene når man forlater salen. Medlemmer som har symptomer på sykdom har ikke adgang. 

SATS har stengt ned alle sine filialer. Vi har vurdert at senteret vårt er såpass lite befolket at det ikke kan sammenlignes med tett befolkede sentre. Men det presiseres at hver enkelt må være nøye med sin hygiene.

Det er forholdsvis liten bruk av senteret per i dag og folk anbefales å trene og holde seg i form.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline