Sensasjonelt sterkt løp av Rikardo G. Mikalsen i Otratrippelen

Postet av Olav Magne Tveitå den 17. Sep 2019

 

Rikardo hadde tidligere en personlig rekord fra Otratrippelen på 41,54min. Nå presset han tiden ned til smått fantastiske 34,39min. Det er ikke uvanlig at utøvere perser med så mye i Otratrippelen. Men det er uvanlig på dette høye nivået og såpass høyt opp i aldersklassene. Arrangørstaben måtte umiddelbart etter hans målgang ta seg en liten time-out og gratulere Rikardo med prestasjonen. Da han stormet i mål var det knapt så tidtagerne trodde det var mulig. Rikardo flyttet til kommunen for en god del år tilbake og begynte med friidrett med en gang. Utviklingen siden den gang er fantastisk og viser at mye er mulig med seriøs satsning over tid og han har vist seg som en dedikert utøver. Vi er veldig stolte av deg Rikardo! Tiden holdt til en 2. plass i feltet.

Først i mål kom Nils Olav Røed med gode 32,56min i 15-års klassen. Det var en personlig rekord med 13 sekunder. Først av jentene var Amalie Frigstad med råsterke 38,32min og personlig rekord med over et minutt. Det var ny løyperekord med over 5 minutter! Den gamle rekorden hadde Marit Kjetså i 16-års klassen. Amalie tar toppidrett på gymnaset på Hornnes og får skreddersydd treningshverdagen sin med tanke på å prestere i skisporet til vinteren. Hun er tydelig i god rute og har gjort treningsjobben i sommer.

Dagens andre løyperekord stod Line Birkeland for i KS med 40,55. Dermed slo hun Jenny Strømstad sin rekord fra 2016 på 42,10min. Også Heidi Hodne Hauan kilte seg under den gamle rekorden med sine 42,06min. Imponerende av begge to!

Ellers så vi fenomenale tider av de unge guttene Kjell Hauan(09) og Torbjørn Grindheim(08). De hadde henholdsvis 42,05min og 40,53min i den 8,5km lange løypa. Anne Birkeland og Malli Landås hadde en flott duell i 9-års klassen og kom inn med to minutter mellom seg. Tidene ble 54,58min og 56,58min. I 9-års klassen for gutter var det et realt rotterace med hele 9 deltagere. Denne gang var Karl Magnus Tveitå raskest med råsterke 43,25min. David Nikolai Hemmestad Dale løp på gode 1 time og 38minutter i 7-års klassen og viste et knallbra utholdenhetspotensial. Den gutten har mange talenter.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline