God innsats på trått føre!

Postet av Olav Magne Tveitå den 6. Feb 2019


Nysnøen gjorde tirsdagens Otratrippel til en noe tung affære. Amalie Frigstad, 28.24min og Morten Kjetså, 25.24min fikk de beste langrennstidene i jente- og gutteklassen. Morten Kjetså gikk helt til topps også i trippelen mens det var unge lovende Lina Grindheim som fikk best sammenlagt tid av jentene. 33 utøvere i alderen 8-16 år gjennomførte årets trippel.

Ellers imponerte Anders Nicolaysen med et fantastisk løp etter en heseblesende dag. Dette var 8-åringens første Otratrippel, men ganske sikkert ikke den siste. Kjell Hauan hadde også en voldsom fart på seg og gikk løypa på 37,17min i klasse 2009. Må nesten også trekke fram Anne Birkeland som gikk på sterke 53,22min i klasse 2010. Emil Lexberg var hårfint foran Sondre Kile Lie i klasse 2008 i en spennende duell. Men de var så jevne at man må nesten si de var like gode.

Nils Olav Røed har hatt en strålende skisesong og imponerte med 25,40min i den tunge løypa. Ellers gjorde søsknene Ada og Samuel Stokkeland nok en gang en god innsats. De har nå gjennomført to tripler og kan neste år se fram til å kunne motta den noe større 3-års pokalen.

Vi har nå hatt 7 utgaver av Otratrippelen. Om to år er det 4 utøvere som har muligheten til å oppnå Otratrippelens ærespris, dvs gjennomført 9 tripler. Det er Lina Grindheim, Even Birkeland, Petter Strømstad og Einar Grindheim. Dette er den høyeste utmerkelse som kan oppnås.

Resultatene ligger under Otratrippelen på friidrettssiden.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline