Treningsløp - Høgåsspretten 16. juni 2023

Postet av Orientering (gren) den 13. Jun 2023

Fredag 16. juni er det klart for vårsesongens siste treningsløp. Og her kan vi love en godbit, i det flotte terrenget på Høgås vil ungdommen arrangere løp for oss. Løypeleggere denne fredagen er Einar og Torbjørn Grindheim

Forbudt område: Et dyrket jorde vest for start og mål er forbudt område og merket med fiolett kryssmønster på kartet. Kryssing av jorde er forbudt fordi det skal fungere som beiteområde for husdyr utover sommeren.

Ekstra postbeskrivelse: Ikke tilgjengelig.

Vilt i området: Det er til dels mye vilt i område.

Vis hensyn til viltet!

Tid/sted:

Fredag 16. juni er det klart for 9'ende løp treningsløpkarusellen til Otra IL Orienteringsgruppe.

Denne fredagen er løpet på Himmelsyna kartet merket fra Evje kirke RV9, samlingsplass er ved skianlegget på Høgås (503 moh)

Start 1 min gange sørover fra samlingsplass

Løypeleggere Einar og Torbjørn Grindheim

Kart:

Løpskartet er et utsnitt av Himmelsyna fra 2008, rentegnet i 2016. Nordre del av kartet kan være noe mangelfullt med hensyn på nye hytter og veier/stier som er kommet til i de siste par årene. I tillegg har det også vær stor aktivitet med å bygge ut skiløypenettet på barmark. Det kan være 4 m brede skiløyper ute i terrenget som ikke er tegnet inn på kartet. 

Beveren har også «herjet» i deler av terrenget. Derfor kan vannstand i enkelte bekker/myrområder være ulikt det som vises på kartet. 

Kartet til A – lang 5,1 km er trykket i målestokk 1:10000, mens de andre løypene er trykket i målestokk 1:7500.

NB! Det er kartbytte underveis i de tre lengste løypene (2,5 km, 3,7 km og 5,1 km). Nytt kart finner du i sort mappe like ved postflagget. Ta bare med deg ett kart!!!

Terreng: Åpent myrterreng med noen skogkledde åsrygger innimellom. Ellers lyng og gressbunn. Noen opparbeidete skiløyper i deler av terrenget, der ikke alle er merket av på kartet. På grunn av lite nedbør den siste tiden er myrene svært tørre og bekkene er små. 

Arena:

Vask/dusj: Våtklutmetoden.

Løperdrikke: Vann og saft ved målpassering.

WC: I eget bygg ved samlingsplass/parkering


Pris:

Det blir ingen kontant betaling eller fakturering i Eventor, kun på Vipps #118876 eller direkte på bankkonto 2901.20.24795

Kart kr 20,- For voksne og kr 10,- for barn u/16 år.

Årspass kr 200,- for voksne og kr 100,- for barn u/16 år

Brikkeleie kr 20,- for voksne og gratis for barn u/16 år

Løyper:

Nybegynner - 1,4

Kort Lett - 2,5 km

Mellomlang - 3,7 km

Lang  - 5,1 km

Start:

Fristart kl 1730 -1900
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.