Seier til damelaget

Postet av Håndball den 16. Okt 2021

Endelig var seniorhåndballen i gang igjen, siste Otra sitt damelag spilte en kamp var 595 dager siden, 1. mars 2019. Og som kampen i dag så var det også den kampen mot Øvrebø, men i Otrahallen. Den kampen endte 29-24 til Otra.

Her stå vi klar til avkast, 595 dager siden sist

I dag far det serieåpning for Otra jentene, borte mot Øvrebø. Mye har skjedd de siste 19 1/2 månedene siden sist kamp, på kamprapporten i dag var det kun 6 av spillerne som var med. Mange nye har kommet til. Fra Grindheim har vi fått comeback i Otra IL av Karina Ljosland og Rita Thorsland, og så har Byremo jenta Caroline Pytten kommet over.

Mange nervøse jenter i dag, og det var tydelig i starten av kampen. Selv om vi fort gikk opp i en 2 måls ledelse, så var det ikke lenge før Øvrebø var ajour og så forbi. Første omgang var ganske jevn, hvor lagene byttet på å lede, Øvrebø ledet på det meste med 3 mål. Det er alltid noe ekstra å møte Øvrebø, viktig å vinne mot de. Det er nok fordi det er et "lokal" lag og spillerne kjenner hverandre godt, flere av jentene på Øvrebø her en fortid i Otra IL.

Konsentrer forsvar

I andre omgang ble vi enige om å bli bedre på å løpe returer, samt litt mer tålmodighet i angrepsspillet, spille oss til bedre sjanser. Pause praten funket, for ett heltent Otralag spiste fort opp ledelsen til Øvrebø å dro i fra. Siste 10-15 ledet Otra stort sett med 4-5 mål og vant til slutt 24-20

Laget med målscorere, virker som en teknisk feil, Kaya-Helene var spiller i første omgang og målvakt i andre

Takk for kampen Øvrebø, og lykke til vidrer i sesongen. Takk også til dommere for vel blåst.

Ikke farlig når vi har så blide dommer :)