Hesteskokasting helårsidrett på Hornnes!

Postet av Olav Magne Tveitå den 9. Mar 2021

Hesteskogjengen har trent nesten hver tirsdag kl 17 på banen ved Otrahallen gjennom hele vinteren. Det er to baner med nasjonale mål.  En bane består av 2 pinner 10m fra hverandre der man normalt kaster fram og tilbake, enten individuelt eller som lag av 2 personer. Det er om å gjøre å treffe nærmest mulig pinnen og aller helst rundt pinnen som gir 3 poeng. Den som først når 11 eller 21 poeng har vunnet. 


I dag var de representert ved Einar Uleberg, Jon Morten Hornnes, Bjørn Harald Hagen, Torgeir Moi og Kjell Hanssen.Dette er seriøse gutter som satser langsiktig. De har ennå ikke begitt seg ut på de store nasjonale arenaene. Vi har de mistenkt for å ikke ville konkurrere mot Norgeseliten før de er rimelige sikre på å gå til topps. De ønsker å oppnå suksessen bl.a. ved hjelp av overraskelsesmomentet. Dette er vinnerskaller som tar alle virkemidler i bruk! Det taktiske nivået går langt høyere enn Bolsjunov og Klæbo til sammen. 


For de som ikke vil prøve selv- så har vi noen ledige tilskuerplasser på benken der man helt gratis kan nyte stor idrett og faktisk en kameratslig tone selv om målsetningene er høye. Det er slik det skal være også i toppidretten. Stå på gutter. Dere er tydelig på god vei mot målet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.