Resultater søndag 15. desember

Postet av Håndball den 16. Des 2019

Det ble spilt hele 6 seriekamper i Otrahallen søndag 15. desember, det ble en fin Otradag men litt preget av den nylige bortgangen til en av herrelaget sine bautaer var de fleste. Det kom neste 150 tilskuer til den kampen, og han minne ble hedret med 1 min stillhet før kampen, alle Otra lag spilte denne dagen med sørgebånd.

Gutter 12 åpnet dagen med sesongbeste, og vant 14-12. Etter det spilte også Jenter 12 en god kamp, og lå også lenge an til å plukke poeng. Men Hånes jentene ble for sterke på slutten.

Neste kamp var damelaget i 4. div kl 1400, er var det liten tvi lom hvem som skulle ta poengene, Otra åpnet bra og bare fosset på utover 1. omgang, til pause stod det 20-7. Damene slapp seg ned litt i andre omgang, men det var aldri noe fare for å tape, litt skjerpings mot slutten av omgangen gjorde at de vant 37-19

Jenter 15 stod klar kl 1500, de skulle møte Sørfjell, jentene har ikke vunnet en kamp til nå denne sesongen, men inspirert av G12 så vant de til slutt med 1 mål, det var en spennende kamp, der lagene vekslet på å lede, men Otrajentene klarte å hale i land seieren.

Til slutt skulle herrelaget møte ØIF Arendal 2, en kamp som ØIF dro ned tempoet så mye de kunne i. Og Otragutta klarte kun i noen perioder spille opp mot sitt beste, men det var dessverre ikke nok til å ta poengene denne gang. Alle de 150 fremmøte på tribunen fikk se en god og underholdende kamp.