3 på rad for Damelaget

Postet av Håndball den 7. Mar 2019

Damelaget i 4. divisjon spilte også hjemmekamp i Otrahallen torsdag kveld. Da møtte de Flekkefjord, og ville revansjere det litt bitre tapet i første seriekamp. Otradamane stilte med bortimot fullt mannskap, kun to spillere er ute nå, av naturlige årsaker (rekruttere nye unge spillere).

Damene var strålende fornøyde med å hale i land seieren, for første gang denne sesongen vinner de tre kamper på rad, og er på vei oppover tabellen. Innimellom var det ikke veldig mye vakker håndball, spesielt i første omgang. Otra åpnet kanon bra, med 3-0 før det var gått to minutter... Men rutinerte Kåre Larsen tok en veldig tidlig Time-out og den fungerte. Fra 3-0, gikk det til 4-7..

Otra klarte å bite seg fast og kom i ledelsen igjen rett før pause. Pauseresultat 11-10

I andre omgang var det bedre takter, Lene Lunden fortsatte med sitt gode og rolige spill, til tross for frimerke i starten av omgangen. Satte mange fine mål i kontra. Den jenta blir bedre og bedre for hver kamp. Utover omgang spiller Otra et mye sikrer angrepspill, og Kaya kommer inn i kampen, og viser vei med noen sugende taklinger. Sammen med Linda Stokkeland var det ikke mye som kom forbi.

Otra IL vinner til slutt 24-17.

Veldig moro å se comebackjenta Janne Nessa (Greibesland) på banen i sin andre kamp på rad for Otra IL. Sist ho spilte håndball, var for Otra Il på J15 laget.