Jenter 12 reddet æren

Postet av Håndball den 25. Mar 2019

Janne Nessa var en av få spillere på Otra sitt damelag som leverte.

Søndag var det hele fem håndballkamper i Otrahallen, det ble en lang dag med håndball. Jenter 12 vant sin første kamp, og sammen med Gutter 14 som klarte uavgjort i de siste sekundene var de de eneste poengene som ble igjen denne dagen.

Kl 11.00 Jenter 12 Otra - AK28 2  13-8

Kl 12.00 Gutter 14 Otra - AK28  20-27

Kl 13.30 Gutter 12 Otra - Randesund 2  18-22

Kl 14:30 Gutter 14 Otra - AK28 2 24-24

Kl 16:10 Dame 4.div Otra - Farsund 17-31

Søndag spilte også Gutter 15 og herrelaget i 4. div bortekamp.

G15 møtte Torridal/Øvrebø/AK28 og vant etter godt spill 25-27

Herrelaget møtte Randesund 3 til toppoppgjør i 4. div, de holt lenge følge men måtte til slutt gi tapt. Kampen endre med seier til Ril 38-30

Fint besøk i Otrahallen

Postet av Håndball den 24. Mar 2019

Lørdag fikk vi besøk av Vipers sin nye spiller, Carolina Morais fra Angola. Caroina signerte kontrakt med Viper tidligere denne uken, og har kun hatt noen få treninger med laget.

Siden hun ikke har lært seg mye norsk enda, og snakker kun portugisisk og litt engelsk, så har assistent treneren til Otra J14 fungert som tolk. Lillian Lislevand snakker flytende portugisisk, etter opphold i Sør Amerika.

Lørdag ville Carolina gjerne prøve seg på ski for første gang, og var med Lillian til Høgås, det var visstnok en opplevelse..

Etter skituren , tok de turen ned i Otrahallen for å følge Jenter 14 din kamp.

Carolina Morais fra Angola

Sannsynligvis få Carolina sin debut for Vipers Kristiansand, borte mot Skrim Kongsberg 27. mars

Resultater lørdag

Jenter 13 og Jenter 14 tapte sine kamper, men herrelaget vant.

J13 møtet et Randesund lag, som for anledningen virket litt forsterket, vi var da egentlig sjanseløse. Laget har fått en ny målvakt, som er under opplæring og prioriterer det foran resultat.

J14 hadde an kanonstart og ledet mot Randesund 2, men Ril jentene kom sterkt tilbake, og vant greit.

Herre åpnet best, men slapp Våg inni kampen ved flere anledninger. Men Otraherrene var sterkest til slutt og vant med solide siffer.

Hei igjen.

Da legger vi opp til informasjonsmøte for de foreldrene som skal være med som voksne på Cupen. Trenerne kan også delta om de har lyst og mulighet til det.

Møtet avholdes mandag den 8 april i Evjehallen i tidsrommet kl. 17.00 – 18.00.

Viktig at foresatte som skal være med på cupen stiller, så her ber jeg foreldrekontaktene sende meg en bekreftelse på at «cupforesatte» stiller.

Ber også om en bekreftelse fra foreldrekontaktene om at denne mailen er mottatt.

Postet av Håndball den 7. Mar 2019

Damelaget i 4. divisjon spilte også hjemmekamp i Otrahallen torsdag kveld. Da møtte de Flekkefjord, og ville revansjere det litt bitre tapet i første seriekamp. Otradamane stilte med bortimot fullt mannskap, kun to spillere er ute nå, av naturlige årsaker (rekruttere nye unge spillere).

Damene var strålende fornøyde med å hale i land seieren, for første gang denne sesongen vinner de tre kamper på rad, og er på vei oppover tabellen. Innimellom var det ikke veldig mye vakker håndball, spesielt i første omgang. Otra åpnet kanon bra, med 3-0 før det var gått to minutter... Men rutinerte Kåre Larsen tok en veldig tidlig Time-out og den fungerte. Fra 3-0, gikk det til 4-7..

Otra klarte å bite seg fast og kom i ledelsen igjen rett før pause. Pauseresultat 11-10

I andre omgang var det bedre takter, Lene Lunden fortsatte med sitt gode og rolige spill, til tross for frimerke i starten av omgangen. Satte mange fine mål i kontra. Den jenta blir bedre og bedre for hver kamp. Utover omgang spiller Otra et mye sikrer angrepspill, og Kaya kommer inn i kampen, og viser vei med noen sugende taklinger. Sammen med Linda Stokkeland var det ikke mye som kom forbi.

Otra IL vinner til slutt 24-17.

Veldig moro å se comebackjenta Janne Nessa (Greibesland) på banen i sin andre kamp på rad for Otra IL. Sist ho spilte håndball, var for Otra Il på J15 laget.

11Grindheim161015348 - 4392

Dommere for kampen var to blide gutter fra Arendal Kato Eliassen og Joachim Andersen.

Det var kun 10 tilskuere som hadde funnet veien til dette oppgjøret i Otrahallen, en stor takk til foreldregruppa på damelaget: Berit og Per Lunden, Ingunn Kile og Sven Petersen, Ingunn Engesland, Helge Stokkeland, Vigdis Engesland, spesielt moro at Marit Haugjord og Terje Refsnes tok turen for å støtte Kristine på laglederbenken til Otra IL.

Seier til Gutter 14

En blid gjeng med gutter, etter seier mot Fløy/Våg i torsdagens kamp i Otrahallen. Gjestene åpnet best, men Otra kom etter vert inn i kampen. Til pause stod det 13-12.

I andre omgang åpnet Otra best, og ledet en periode 17-13, men så startet gjestene opphentingen og var oppe på uavgjort rett før slutt. men Otra fikk inn sitt siste vinnermål, og klarte å stå i mot presset de siste sekundene.

Er forløsende 22-21 seier til Otra IL

Storspill av Jenter 16

Postet av Håndball den 2. Mar 2019

Lørdag møtte Otra IL J16 Tvedestrand til kamp i Otrahallen. Før kampen lå gjestene på andre plass i serien, og ville med seier gå til topps. Så ikke noen lett kamp mot et nesten rent J16 lag.

Otrajentene består av 2 16 åringer, 7 15 åringer og ei på 14 i dag.

Første omgang startet katastrofalt, med baklengs etter få sekunder, og igjen nytt baklengs. Vi fikk demmet litt opp etter det, men så begynte det å hagle med 2-minuttere, i løpet av de første 9 minuttene kom det 3 2 minuttere, to til Sara og ett til Jenny, som begge viste seg sammen med Renate og være kampens giganter. Og vipps så vi under 2-7...

Men Lene sine jenter gir aldri opp, det kjempet som løver og satset alt fremover, det resulterte at vi sakte men sikkert spiste inn på ledelsen. Tvedestrand jentene ble surere og surere, og rett før pause var vi opp på 9-11. To sene mål i omgangen til gjestene gav en 9-13 ledelse til pause.

Andre omgang startet fantastisk av Otrajentene, skorte det først og de andre, og fortsatte, Tvedestrand måtte ta en tidlig Time-out da Otra ledet andre omgang med 4-2

Men det vill ingen ende ta, Otra fortsatte å frustrere Tvedrestrandsjentene, og vi gikk sågar il ledelse med både et og to mål et par ganger i andre omgang, mot slutten av omgangen begynte kreftene å ta slutt, vi fikk en lei 2-minutter og et par feilpasningen senere var de i ledelsen igjen, fosset fra litt siste to min, og vant kun 18-21.

Viktige poeng i damekampen

Postet av Håndball den 1. Mar 2019

Damene tok i går kveld to viktige poeng i kampen om tilværelsen i 4. div. Trenerne Hilde Stubseid og Kristine Haugjord Refsnes mente laget måtte plukke  iallefall to poeng mot et topplag. I går ble ett av topplagene Lund HK slått med to mål, etter tidvis utklassing i første omgang. En av de beste i den omgangen var Elisabeth Skjæveland.

Ellers var ingen spillere dårlige, alle bidro til en flott sier.