Seminar om skadeforebyggende trening

Postet av Håndball den 20. Aug 2019

Styret har gleden av å invitere alle trenere og assistenter til kurs/ miniseminar med tema som skadeforebyggende trening og treningsmetoder onsdag den 4 september kl. 1730 i miljørommet i Otra hallen. 

Til å bistå oss har vi hentet inn Erik Grasaas og Henrik Westgård.

Erik er for tiden stipendiat på UIA og er utdannet fysioterapeut. Han har tilleggsutdannelse som osteopat og har en master i bevegelseslære.

Henrik er personlig trener og tidligere eliteseriespiller og toppskårer i Haslum og Drammen håndball. Han har også spilt en del kamper på herrelandslaget. Er nå med på storsatsningen i KIF håndball.

Disse skal holde et foredrag om skadeforebygging, treningsmetoder ol. Avslutningsvis vil de vise noen øvelser i praksis i Otra hallen. 

 

Påmelding til undertegnede innen 31 august. 

 

PS: det er også åpent for spillere på Otra sitt dame og herrelag. Håndballhistorie! 

Postet av Håndball den 15. Aug 2019

1.runde NM: Otra - ØIF Arendal 

Otra ILs staute herrer


Otras herrer innbyr for aller første gang i historien til NM-kamp i Otrahallen! Klokken 1600 førstkommende søndag, altså den 18.august tar Otras staute menn imot ØIF Arendal i 1.runde i Norgesmesterskapet.  

Kåre Eikild og resten av Otras herrer håper flest mulig trosser det varslede regnværet og tar turen til Otrahallen

Herrene håper på fullsatte tribuner, samt å gi publikum en minnerik forestilling.  

Arendalittene er store favoritter, men cup er cup, og samtlige Otraherrer satser på at cupbomben smeller i Otrahallen på søndag. Otraherrene er klare! Kommer du?

Det er gratis inngang, og kiosken er åpen.Damelaget i Otra IL håndball starter opp igjen.

Postet av Håndball den 14. Aug 2019

Håndballgruppa ønsker velkommen til ny sesong i håndballen, damelaget klarte å beholde plassen i fjor og spiller også denne sesongen i 4. div. 

Kampene vil starte i oktober, og første trening er tirsdag 20. august kl 1930 i Otrahallen. Laget består av en god gjeng med blanding av unge spillere og noen litt rutinerte, men det er god plass til flere om du har vært med før eller ikke.

Trenerteamet denne sesongen består av Hilde Stubseid, Kristine Haugjord Refsnes og Tony Halsall

Vel møtt 😊


Jeg klatre å finne et bilde fra tidligere der alle i trenerteamet var med :)Gratulerer Tonje & Andrea

Postet av Håndball den 22. Mai 2019

GRATULERER MED SEIEREN I SLUTTSPILLET VIPERS!

Vipers Kristiansand halte sent tirsdag kveld i land seieren i returoppgjøret mot Storhamar, det ble en jevn og nervepirrende kamp, men Vipers vant til slutt 24-23 etter et lurt skudd av Marta Tomac et drøyt minutt før slutt.

Andrea og Tonje løfter "bøtta"


Det er første gang at 2 spillere som har spilt på samme lag i Otra har blitt sluttspill mestere sammen! I kamptroppen i denne sluttspillfinalen var både Tonje Haugjord Refsnes og Andrea Thorsland Martinsen. Tonje er en av de spillerne i troppen med lengst fartstid nå, satt hele denne kampen på benken. Men har vært sterkt delaktig i de andre sluttspillkampene, ble sågar banens beste og toppscorer i returoppgjøret i semifinalen.

Andrea ble hentet inn som reserve for Eline Fagerheim i mål, etter at Katrine ble skadet i Champions league semifinalen, Andrea har ikke tatt i en ball med klister på 3,5 år. Og det var virkelig tøft av ho å stille på så kort varsel.

Tonje og Andrea spilte samme i Otra IL et par sesonger i 14-15 års alderen, ett annet funfact er det var i Otra Andrea ble omskolert til målvakt. Begge fikk fin utvikling i ungdomsårene av trenerne Laila Tjessem Våge og Anne Berit Birkeland.


Otra IL håndballgruppa er stolte av prestasjonene og gratulerer begge med sluttspillgull. Tonje gratulerer også med serie gull, cup gull og Champions league bronse denne sesongen. Slett ikkje værst av ei stille jente fra Evje og Otra IL. Avslutningsfest 7. Mai -Endelig program

Postet av Håndball den 24. Apr 2019

Styret i håndballgruppa har kommet frem til at avslutningsfesten for alle spillere, trenere, ledere og dommere avholdes tirsdag 7. Mai kl 1800 i Otrahallen.

Carolina Morais og Tonje Haugjord Refsnes kommer til Otrahallen


Ca program for kvelden:

Ved ankomst får alle ett gratislodd

Kl 1800 åpning ved leder Egil Kvitne

Kl 1810 Premieutdeling alle lag 

Vi får besøk av Viperspillerne Tonje Haugjord Refsnes og nysignerigen fra Angola, landslagspilleren Carolina Morais som skal foreta premieutdelingen

Etter utdeling av premie, er det oppstilling på podiet for lagbilde. Så er det gratis is i kafeen. Isen er sponset av Hennig Olsen is i Kristiansand.

Kl 1915 Oppvisningskamp mellom G/J 14 og trenerlaget. Her kan vi røpe at trenerne får en debutant i mål, så det kan bli spennende.

Kl 1925 Trekking på gratislodd (vinner må være til stede på tekkinga), 4. stk diverse gavekort på kr 500 i premie

Kl 1930 slutt

     
Levert av IdrettenOnline