A-laget vinner igjen - slo Hisøy 2-1

Postet av Fotball den 5. Okt 2021

Otra vant 2-1 i bortekampen mot Hisøy 2. Noe som er Otras første seier på gudene vet hvor mange år. Tre poeng kan vise enormt viktig for at laget skal kunne fortsette framgangen utover høsten. Ikke la dere lure av at gutta ser deprimerte ut på bildet, de har simpelthen vært del av en mektig laginnsats over nitti minutter med tre poeng som belønning for strevet.

Utegående reporter, Jon Gunnar Kjetså, som tydelig preget av å være høyt oppe,  har produsert et ekstatisk og usammenhengende multimedieshow av en kamprapport. Han kan melde om et Otra som tok tak i kampen og fikk uttelling allerede etter ett minutt. Gunnar Kvåle "mæla" ballen gjennom til Andreas Gjelsvik som gjorde resten og Otra kom i føringa. Ledelsen holdt ut omgangen.

Tidlig i andre omgang pådro Hisøys råtass, Frode Olsen, seg sitt andre gule kort og rusla i dusjen. Otra kunne dermed fullføre kampen med én mann mer på banen. Otra utnytta overtallet etter 69 minutter hvor assistkongen, Gunnar Kvåle, slo en "umulig" pasning som Torgeir Helle på "umulig" vis fikk tak i og omsatt i scoring. 2-0 og en mann mer skulle jo borge for å kontrollere kampen inn. Det skjedde strengt tatt ikke. Hisøy gjorde det litt for spennende da de reduserte 12 minutter før full tid. Avslutninga på kampen betegnes som litt "travel." Men heroisk forsvarsinnsats redda dagen.

Alt i alt en solid laginnsats som tross alskens smårusk gir oss enda mer tro på gutta som gjenreiser A-lagsfotballen i Otra IL.