J-13: God innsats, men tapte TV-kampen mot Donn 2

Postet av Fotball den 30. Mai 2019

Donn-jentene var flinke til å hjelpe hverandre i forsvar, slik at overmakten ofte blei litt for stor for Otras spillere. Foto: Geir Daasvatn

Otra Jenter-13 tapte 2-4 mot Donn 2 i kampen på EHbanen onsdag kveld som Fvn.no sendte direkte på nettet. Jentene spilte med stor innsats. Byjentene fra Donn hadde et litt mer kontrollert pasningsspill, og vant fortjent 4-2.

Donn åpnet kampen best, og presset Otra bakover i banen. De fikk to litt heldige mål ganske tidlig i 1. omgang. Otra kjempet seg sakte men sikkert inn i kampen igjen. Emma Hellesmark reduserte til 1-2 med et kontant skudd fra kort hold rett før pause.

I 2. omgang hadde Otra en sterk periode, der de dominerte kampen. Ina Bjorå klarte å putte inn utligningen til 2-2. Etter dette prøvde Otra å flytte flere spillere framover i banen, og jaktet et seiersmål. I stedet kontret Donn inn to mål mot slutten av oppgjøret. 

Donn-jentene hadde som alt sagt et litt bedre pasningsspill seg imellom enn hva Otra klarte å få til. På den andre siden kjempet Otra-jentene veldig bra, og kampen var derfor jevnspilt og tøff lenge. Otra hadde også flinke enkeltspillere som utmerket seg positivt. Kampen var veldig oppløftende sett fra hjemmelagets side, bortsett fra at det gjerne skulle blitt igjen ett poeng eller tre på Evje. Men honnør til Donn 2 som alt i alt var det beste laget, og kunne ta med tre fortjente poeng hjem til Kristiansand. 

Synnøve Kjetså Homme. Foto: Geir Daasvatn


0 Kommentar

Kamper neste 7 dager

Postet av Fotball den 27. Mai 2019

Her er oversikt over alle kampene til Otra sine fotballag de neste 7 dagene.

Denne uka er en litt amputert fotballuke, på grunn av Kristi Himmelfartsdag torsdag 30. mai.

TurneringHjemmelagBortelagDatoTidAnlegg
Jenter 11 avdeling 5OtraJust /Tveit2019-05-2718.00Evje KG EH banen 7er 1
Gutter 10 avdeling 11Vigør 1Otra2019-05-2718.30Krossen 7er A
Jenter 13 avd 1 vårOtraDonn 22019-05-2918.00Evje KG EH banen 9er 1
Gutter 15 2. div. avd. 2 vårOtraTorden IL2019-05-2919.30Evje KG EH banen
Jenter 15 7er vårOtra 2 7erGrane Arendal 2 7er2019-05-3119.30Evje KG EH banen 9er 2
Jenter 15 2 div avd 2 vårSøgneOtra2019-06-0318.00Toyota-banen
Gutter 11 avdeling 5OtraRandesund 102019-06-0318.00Evje KG EH banen 7er 4
Gutter 10 avdeling 11OtraVindbjart 22019-06-0318.00Evje KG EH banen 7er 1
Gutter 12 7er avd 2 vårIveland 7erOtra 7er2019-06-0318.00Iveland idrettspark 7er
Jenter 11 avdeling 5Donn 2Otra2019-06-0318.35Kongsgårdbanen 7er B

0 Kommentar

FVN sender direkte fra J-13 kampen onsdag!

Postet av Fotball den 27. Mai 2019

Fædrelandsvennen kommer til Evje stadion onsdag 29. mai kl. 18:00. Avisen vil dekke J-13 kampen mellom Otra og Donn 2 i full bredde. Det er en 9er-kamp. Det blir knallgøy!

Vi håper at veldig mange foreldre, foresatte, søsken, venner og alle andre fotballinteresserte vil møte opp og heie på de to lagene. Otra IL fotball ønsker å vise EHbanen, Otra IL og heimbygda fra vår aller beste side.

Vi sees!

EHbanen i 2013. Foto: Alf Andersen


0 Kommentar

G-16: Sterkt bortepoeng mot Vigør 2

Postet av Fotball den 26. Mai 2019

G-16 fulgte opp seieren mot Randesund med å spille 3-3 mot Vigør 2 på Hellemyr torsdag kveld. 

Det var en uhyre sterk laginnsats fra guttene som gav det gode resultatet. Ballbesittelsen var vel kanskje 80-20 i favør av Vigør. Til tross for det store overtaket ute i banen, spilte ikke Vigør seg til alt for mange åpne målsjanser før helt mot slutten av kampen. Det var forsvarsspillet og keeperspillet som var spesielt bra denne gang. Forsvaret er normalt lagets svakeste lagdel, så det var utrolig moro at disse gutta endelig fikk hentet fram sitt beste og vist hva de kan.

Otra ledet 3-1 til et stykke ut i 2. omgang. Bohtaw Dah (2) og Mats Abusland Dyrland var målskorere. Det var på lynkjappe kontrastøt skoringene kom. Mats skorte med et herlig skudd på halv volley, stang inn etter en nydelig teknisk utførelse. 

Vigør presset enormt på mot slutten, men klarte bare ved et under å få inn kun to mål. I kampens siste sekunder bommet hjemmelaget på åpent mål. På ett vis var det derfor endel flaks med i bildet, når kampen ebbet ut med 3-3. På den andre siden var det et fortjent poeng, etter den kanskje beste kampen dette laget har spilt, den sterke motstanden tatt i betraktning.

Laget: Jonas Ose, Sjiar Amadi, Rune Smith Aas, Hauk Nikolas Frøysnes, Morten Kjetså, Mats Abusland Dyrland, Bohtaw Dah, Sondre Hodne, Åsmund Nesdal Kile. 


0 Kommentar

G-16: Endelig kom den første seieren!

Postet av Fotball den 22. Mai 2019

Morten O2 Kjetså og Rune Smith Diesel Aas var sentrale i kampen. Foto: Geir Daasvatn (arkivbilde)

Gutter-16 vant 4-2 i en fysisk tøff kamp mot Randesund 7er på EHbanen mandag kveld. En kraftinnsats sikret årets første, herlige seier!

Guttene hadde tapt de tre første kampene med to mål hver gang. Nå var det endelig full tenning fra start og innsats på topp nivå hele kampen.

Rune Diesel Smith Aas var spesielt tent, da den meget gode og særdeles rolige dommer Håvard Hodne blåste kampen i gang. I løpet av få minutter brøytet og kjempet han seg veg gjennom Randesund-forsvaret som en yr mustang i vårsleppet, og skorte to fine mål. Pappa Johnny på sidelinjen var nær ved å måtte hente frem lommetørklet.

Randesund reduserte til 1-2, etter en retur fra keeper. Kampen jevnet seg ut, og vi på sidelinja fryktet nok litt at ballongen skulle sprekke - igjen.

Men neida - gutta fortsatte med den store innsatsen, og fikk også innimellom til litt fint pasningsspill. Ikke lenge før pause la Bothaw Dah på til 3-1, etter et hardt langskudd som Randesunds målvakt kanskje likevel kunne hindret.

I pausen jobbet manager Geir med å motivere gutta for fortsatt høy innsats, og de virket tente på å fullføre også 2. omgangen i bra stil.

Randesund overtok mer av banespillet i 2. omgang, og Otra fikk ikke helt til angrepsspillet. Etter ei stund reduserte våre gjester fra byen til 2-3, da ballen traff en Otra-spiller og suste rett i eget mål. Et rent uhell.

Nå var det intenst ute på banen, og tendenser til litt vel fysisk spill. Men Otra-gutta var veldig flinke til å beholde roen, og konsentrere seg om fotballspillet. Det var Randesund som var mest på hugget foran mål. Men Otra-forsvaret klarte med nød og neppe å forhindre flere baklengsmål. 

I stedet, helt mot slutten, kom Morten Kjetså fri på høyre kant og hamret inn 4-2 med et lavt skudd i motsatt hjørne for keeper. Seieren var sikret, og gutta kunne endelig juble for en uhyre fortjent 3-poenger.

Vi på Otra G-16 er ikke verdens beste fotballag. Men gutta har hatt en bra fremgang teknisk i de siste par år, og noen har også utviklet sine taktiske evner. Spilleforståelsen. Det er en utrolig fin gjeng, som ikke lar seg slå ut av motgang som det har vært mye av i flere år. Når det så kommer en sjelden seier, smaker den ekstra godt og alle sorger fra tidligere tapte oppgjør kan være glemt. Hvem teller vel de tapte slag på seierens dag!

Den ett år yngre Filip Lundgren (2004-modell) var enorm i forsvaret. Filip er ikke stor fysisk. Men han har god fotballforståelse, og plasserer seg ofte veldig bra i forhold til med- og motspillere og hvor ballen er. Dermed har han lett for å gripe inn i situasjonene i riktig øyeblikk, uten at det nødvendigvis blir en veldig fysisk duell. Han er med andre ord en luring. I tillegg er han en teknisk habil fotballspiller, med gode kvaliteter i pasningsspillet. Pasninger er nok den mest brukte delferdigheten i fotball. Så å mestre pasningsspillet er alfa og omega om du vil bli en brukbar fotballspiller. 

Skiløperen og O2-fenomenet Morten Kjetså er over hele banen i løpet av en kamp, både offensivt og defensivt. Morten er i en annen divisjon egentlig, men vi må ha respekt for at han i stedet for fotball heller vil prøve å bli verdens beste skiløper. Vi er uansett veldig glade og takknemlige for at han inntil videre har tid og lyst til å være med på laget vårt. Så skal vi alle sammen stolt følge med ham videre i skikarrieren. 

Innsatsen i resten av gjengen var som alt nevnt formidabel, over hele linja. Det var ingen som gjemte seg vekk, eller ikke gadd å løpe denne gang. Dette var kort og godt en kjempekamp av hele laget. Trener Geir var veldig stolt da Hodne blåste i fløyta for full tid.

Lagoppstilling: Sondre Hodne, Jonas Finsådal Ose, Sjiar Amedi, Filip Lundgren, Hauk Nikolas Frøysnes, Marius Dyrland Hamre, Morten Kjetså, Rune Smith Diesel Aas, Bohtaw Dah og Åsmund Kile.     0 Kommentar

Gressbanen settes i stand

Postet av Fotball den 20. Mai 2019

Tony er i dag på gressbanen på Evje og vertikalskjærer den.

Vertikalskjæringen fjerner masse dødt gress og mose, og bedrer lufttilførselen til røttene på gresset. Små ujevnheter i grunnen blir også rettet ut. Sammen med en runde med gjødsel, som er påført tidligere, vil gressveksten nå ta seg opp og gresset bli tettere og litt jevnere. 

Arbeidet gjøres for at gressmatta skal bli noe bedre å trene og spille kamper på når det er nødvendig. En slik operasjon gjør man ofte minst én gang i året på en vanlig gressbane. På Evje er dette arbeidet nok ikke utført siden kunstgressbanen åpnet i 2011, og gressbanen meir eller mindre kom ut av bruk. Nå kommer den altså til heder og verdighet igjen.

Takk til Otra ILs daglige leder Tony Halsall for vel utført arbeid!


Tony på plass i traktoren på gressbanen på Evje 20. mai. Foto: Geir Daasvatn   


0 Kommentar

Treningstøyet kan hentes torsdag!

Postet av Fotball den 20. Mai 2019

Fotballtøyet som er bestilt kan hentes torsdag 23. mai på Idrettsbygget, kl. 17:00-18:00.

Betaling med bankkort.

I tillegg til sponsorene som framkommer på overdelen, er også Hennig Olsen Is med på laget med firmalogoen på treningsbuksen.0 Kommentar

G-14: Flott 6-4 seier mot Søgne!

Postet av Fotball den 19. Mai 2019

Gutter-14 var til Søgne 16. mai. Det ble en fin 6-4 seier, årets første trepoenger for guttene. Knallgøy!

Lagbildet er et arkivbilde fra høsten 2018.

Tabell Gutter-14 2. divisjon avdeling 40 Kommentar

Fotballkamper i uka som kommer

Postet av Fotball den 19. Mai 2019

Her er en oversikt over alle kampene Otra sine lag skal spille i uka som starter mandag 20. mai. 

TurneringHjemmelagBortelagDatoTidAnlegg
Gutter 11 avdeling 5Hånes 1Otra2019-05-2017.25Solvika kunstgress 7er A
Jenter 11 avdeling 5OtraGimletroll Fagerholt 22019-05-2018.00Evje KG EH banen 7er 4
Gutter 16 2 div. avd. 2 vårOtra 7erRandesund 22019-05-2019.30Evje KG EH banen 9er 2
Jenter 13 avd 1 vårLillesand 1Otra2019-05-2218.00Lillesand stadion kunstgress
Gutter 10 avdeling 11OtraVåg 12019-05-2218.00Evje KG EH banen 7er 2
Gutter 15 2. div. avd. 2 vårVågOtra2019-05-2219.00Karuss kunstgress
Jenter 15 2 div avd 2 vårOtraHægebostad2019-05-2318.00Evje KG EH banen
Jenter 15 7er vårLillesand Fotball 7erOtra 2 7er2019-05-2318.00Lillesand stadion kunstgress 9er B
Gutter 16 2 div. avd. 2 vårVigør 2Otra 7er2019-05-2320.15Macron Arena Hellemyr kunstgress 9er A
Gutter 14 2. div. avd. 4 vårOtraTorridal2019-05-2418.00Evje KG EH banen
Gutter 15 2. div. avd. 2 vårTorden ILOtra2019-05-2513.30Kristiansand kunstgress


0 Kommentar

Fotballkamper neste sju dager

Postet av Fotball den 13. Mai 2019

Her er en oversikt over kampene til Otra sine fotballag de kommende sju dagene.


TurneringHjemmelagBortelagDatoTidAnlegg
Gutter 11 avdeling 5OtraGreipstad 22019-05-1318.00Evje KG EH banen 7er 3
Gutter 15 2. div. avd. 2 vårOtraSøgne 12019-05-1319.30Evje KG EH banen
Gutter 10 avdeling 11Søgne 2Otra2019-05-1518.00Doorway Kunstgressbane 7er A
Gutter 15 2. div. avd. 2 vårOtraDonn 32019-05-1519.30Evje KG EH banen
Jenter 15 7er vårTorden IL 7erOtra 2 7er2019-05-1520.00Vågsbygd idrettsplass kg 9er
Gutter 14 2. div. avd. 4 vårSøgneOtra2019-05-1618.00Toyota-banen
Jenter 15 2 div avd 2 vårSpind 7erOtra2019-05-1619.15Spind idrettsplass 7er
Gutter 12 7er avd 2 vårOtra 7erGiv Akt 2 7er2019-05-1813.00Evje KG EH banen 7er 2
Gutter 11 avdeling 5Hånes 1Otra2019-05-2017.25Solvika kunstgress 7er A
Jenter 11 avdeling 5OtraGimletroll Fagerholt 22019-05-2018.00Evje KG EH banen 7er 4
Gutter 16 2 div. avd. 2 vårOtra 7erRandesund 22019-05-2019.30Evje KG EH banen 9er 2

0 Kommentar

Emma med kretskamp på NFF Agder 2006-årgangen

Postet av Fotball den 12. Mai 2019

Emma Hellesmark var også i aksjon under kretskampene til NFF Agder mot NFF Rogaland i helga. Emma spiller for 2006-laget.

Som 2005-årgangen fikk også J-2006 meget tøff motstand, og tapte klart. 

" - Vi fikk et bilde på hvor bra de beste spillerne i disse aldersgruppene er. Så er det bare en ting å gjøre. Jobbe hardere og trene mer!", skriver NFF Agder på sin Facebookside.

Det er tøft at Emma har klart å kjempe seg inn på kretslaget. Vi ønsker lykke til videre, både på kretslaget og med fotballkarrieren.

NFF Agder sitt 2006-lag i Kvinesdal i helga. Emma Hellesmark ytterst t.v. i bakre rekke. Foto: NFF Agder0 Kommentar

Kjempekamp av J-15!

Postet av Fotball den 12. Mai 2019

Otra J-15 vant hele 6-0 mot Kvinesdal på EHbanen torsdag kveld.

" - 16-17 jenter var med på kampen, forteller trener Tore Tveit entusiastisk på telefonen. ALLE bidrog positivt til det gode resultatet. Det er utrolig moro at vi kan få involvert alle i spillet og laget!"

Tore fortsetter:

" - Vi har slitt litt med å få til pasningsspillet i vår, og spesielt vært veldig unøyaktige i de siste avgjørende pasningene i angrep. I denne kampen var det stor fremgang i pasningsspillet, og det var gøy å se."

Tore trekker ellers fram den høye lagmoralen, og innsatsviljen til jentene. Den var enorm.

" - Til slutt vil jeg sende en stor blomsterbukett til foreldrene og alle de andre som støtter laget fra sidelinjen. Jentene får en enorm oppbakking fra en stor supportergeng, og det motiverer alltid til enda bedre innsats ute på banen!"

Tabellen

Jentene på Dana Cup i 2018. Arkivfoto0 Kommentar

Litt info fra banemester Geir

Postet av Fotball den 12. Mai 2019

Det er enorm aktivitet i fotballgruppa nå, og i tillegg spiller Valle IL alle sine kamper på Evje stadion. Det er derfor et stort trykk på banene, og den gamle gressbanen er tatt i bruk for å få plass til all aktiviteten. 


Pga at gressmatta er i heller dårlig forfatning akkurat nå i starten av vårsesongen, har jeg merket opp en stor 7er bane på langs der gresset er mest brukbart. Det er for at de lagene som skal spille kamp der skal ha et noenlunde OK underlag. 

Men veldig snart vil banen bli "snudd" på tvers, og jeg vil merke opp to (mindre) 7er baner. Da blir det alltid plass til minst to kamper, kamp/trening eller to treninger samtidig. Det håper jeg å få gjort i løpet av uka. 

Tony Halsall har vært og gjødslet banen, og med litt varme framover vil gresset omsider begynne å gro. Tony skal også etter planen gjøre en operasjon med å vertikalskjære gressmatta. Det vil jevne ut underlaget noe, få vekk mye av mosen og hjelpe til så gressveksten tar seg opp. Så i løpet av 1-2 uker nå burde gressbanen være noenlunde brukbar til både trening og kamp. 

Jeg minner om at alle spørsmål m.v. om bruk/disponering av både kunstgressbanen og gressbanen til trening/kamp må tas opp med baneansvarlig Thomas Odde. Thomas må ha full oversikt over alt som skjer på banene til enhver tid, slik at han kan samordnes aktivitetene på en god måte. 

Så vil jeg gjøre så godt jeg kan for å holde banene i god stand, så det er en fornøyelse å spille fotball på dem.


Beste hilsen Geir

Evje gressbane 6. mai 2019. Ikke helt Wembley, men fullt brukbart til fotball. Foto: Geir Daasvatn


0 Kommentar

Jenny Marie spilte kretskamp i Kvinesdal

Postet av Fotball den 12. Mai 2019

Jenny Marie Leirvik-Nilsen (f. 2005) fra Otra sitt J-15 7-er lag (2005-årgangen) var lørdag 11. mai med på NFF Agder sitt kretslag som spilte mot NFF Rogaland i Kvinesdal.

Agder tapte kampen klart.

" - Vi fikk et bilde på hvor bra de beste spillerne i disse aldersgruppene er. Så er det bare en ting å gjøre. Jobbe hardere og trene mer!", skriver NFF Agder på sin Facebookside.

NFF Agder 2005-årgangen. Jenny Marie foran t.h. i keepertrøya. (Arkivbilde fra NFF Agder) 


0 Kommentar

Sesongåpning av Evje gressbane

Postet av Fotball den 9. Mai 2019

Det har ved en feil blitt satt opp to kamper samtidig på Evje i dag. Men det løser seg fint ved at den ene kampen spilles på gressbanen.

I går var Tony Halsall på plass med traktoren og gjødslet banen. Banemester Bob klippet gresset for første gang i år. I dag har det duskregnet litt, slik at banen er fin og grønn. Og - ikke minst - myk og god å løpe på. Bob har skrittet opp og merket banen med stor presisjon. Han har en sikker skrittlengde, den mannen.

I gamle dager, rundt 1970-tallet, ville vi nok gledet oss som barn over så fin og grønn en bane i begynnelsen av mai. Det er selvfølgelig ikke like spennende å komme ut på gresset for ungdommen i dag, når det ligger en perfekt kunstgressbane og frister rett over gjerdet. Men vi håper de som skal bruke banen i kveld får en gøy opplevelse, og ønsker alle lykke til med årets første kamp på Evje gressbane.

PS: Kampen i dag er muligens bare den tredje totalt på banen de siste sju år. Etter at kunstgressbanen kom høsten 2011, settes alle kamper opp der. 

Gressbanen i dag 9. mai. Foto: Geir Daasvatn


0 Kommentar

Renovering av Idrettsbygget i gang - To garderober stengt!

Postet av Fotball den 8. Mai 2019

I denne uka kom endelig den etterlengtede renoveringen av Idrettsbygget ved Evje stadion i gang. Prosjektleder fra kommunens side er Steinar Tjessem. Otra-kjenningen Morten Tjessem Våge jobber i kommunen i sommer, og skal utføre mye av jobben. Deler av bygget vil være stengt i perioder.

Morten Tjessem Våge (t.v.) har sommerferie fra studiene sine, og kommer til å jobbe mye på Idrettsbygget i vår og sommer. Steinar Tjessem er prosjektleder, og har overoppsyn med renoveringen. Foto: Geir Daasvatn 

I tiden renoveringen pågår må deler av bygget stenges for ordinær bruk. Fra og med nå og ei stund framover er de to garderobene til høyre for trappa stengt. DE MÅ IKKE BRUKES! Det er oppslag på dørene som opplyser om dette, så det skal ikke være mulig å ta feil.

De to andre garderobene, til venstre for trappa, kan brukes som vanlig.  

Idrettsbygget ble offisielt åpnet i 1974. Det er ingen stor hemmelighet at bygget er blitt kraftig nedslitt i årenes løp. I budsjettmøtet i Evje og Hornnes kommunestyre i desember 2018 ble det satt av penger i 2019-budsjettet til en totalrenovering av bygget, beregnet til om lag 1,3 millioner kroner.

Vi i Otra IL er veldig takknemlige for at politikerene i bygda nå endelig fant økonomisk rom til denne helt nødvendige oppgraderingen. I tillegg til Otra ILs egne medlemmer, og besøkende idrettsutøvere, vil også alle skoleelevene som bruker bygget få mye triveligere forhold framover. Det er kanskje den aller viktigste gevinsten ved oppussingen.

Idrettsbygget 7. mai. Arbeidet er alt godt i gang. Det er de to garderobene nærmest som nå er stengt en periode. Foto: Geir Daasvatn

 0 Kommentar

585 barn på Europris Vårcup!

Postet av Fotball den 8. Mai 2019

585 jenter og gutter 8-12 år var med på Vårcupen lørdag 4. mai. Det var et solid oppsving fra 504 i 2018.

Cupkomitéen, med turneringsleder Hilde Bjorå i spissen, jobbet iherdig i vinter med å få med flere lag enn de to foregående årene, da det var en merkbar nedgang i deltakelsen. Det er gøy å registrere at arbeidet gav positive resultater i form av flere lag og flere spillere som var med. Nå vil komitéen garantert jobbe videre framover mot neste års cup, for å prøve å øke oppslutningen enda litt i 2020.

Otra G-9 og Lia G-9 var mellom lagene som spilte Europris Vårcup på Evje lørdag 4. mai. Foto: Geir Daasvatn


0 Kommentar

Fotballkamper denne uka

Postet av Fotball den 6. Mai 2019

Her er oversikt over alle kampene Otra IL sine fotballag skal spille fra mandag 6. mai til mandag 13. mai.

TurneringHjemmelagBortelagDatoTidAnlegg
Jenter 11 avdeling 5Våg 1Otra2019-05-0617.30Karuss kunstgress 7er B
Gutter 14 2. div. avd. 4 vårRandesund 3Otra2019-05-0618.00Dønnestadmoen gress 2
Gutter 10 avdeling 11OtraRandesund 52019-05-0818.00Evje KG EH banen 7er 2
Gutter 11 avdeling 5Donn Lovva1Otra2019-05-0818.25Lille stadion 7er A
Gutter 15 2. div. avd. 2 vårGimletrollOtra2019-05-0820.30Kristiansand kunstgress
Gutter 14 2. div. avd. 4 vårOtraFløy-Flekkerøy2019-05-0918.00Evje KG EH banen
Jenter 15 7er vårOtra 2 7erMandalskameratene 2 7er2019-05-0918.00Evje KG EH banen 9er 2
Jenter 15 2 div avd 2 vårOtraKvinesdal2019-05-0919.15Evje KG EH banen
Gutter 16 2 div. avd. 2 vårTorridalOtra 7er2019-05-1019.00Hommeren kunstgress 9er A
Gutter 14 2. div. avd. 4 vårTorridalOtra2019-05-1113.00Hommeren Kunstgress
Gutter 12 7er avd 2 vårOtra 7erSpangereid 7er2019-05-1113.00Evje KG EH banen 7er 2
Gutter 16 2 div. avd. 2 vårOtra 7erGreipstad 22019-05-1217.00Evje KG EH banen
Gutter 11 avdeling 5OtraGreipstad 22019-05-1318.00Evje KG EH banen 7er 3
Gutter 15 2. div. avd. 2 vårOtraSøgne 12019-05-1319.30Evje KG EH banen

0 Kommentar

Europris Vårcup - Lagbilder

Postet av Fotball den 5. Mai 2019

Hele 80 lag var med på Europris Vårcup på EHbanen lørdag 4. mai. Her er lagbilder av alle sammen!

Europris Vårcup - Lagbilder


0 Kommentar

Neste frivillige trening 10-12 år er søndag 12. mai

Postet av Fotball den 4. Mai 2019

Neste frivillige trening for jenter og gutter 10-12 år er søndag 12. mai! 

De fleste trenger en litt rolig fridag, altså fri søndag 5. mai, etter alle kampene under Europris Vårcup lørdag 4. mai.

Hilsen Alex og Pontus


0 Kommentar

Nye klubbdommere: For en gjeng!

Postet av Fotball den 4. Mai 2019

Ti av Otra IL fotball sine nye klubbdommere var med på Europris Vårcup lørdag. Det var deres aller første offisielle kamper som fotballdommere. 11-12 kamper skal de travleste ha dømt. 

Dømmingen gikk etter tilbakemeldingene fint. Som helt ferske dommere, uten noen som helst erfaring, må innsatsen sies å være helt ekstraordinær. Selvsagt er læringen såvidt begynt; men for en start! Vi er veldig stolte over å ha så mange forstandige og modne ungdommer i fotballgruppa.

For en gjeng dere er!

Disse ti debuterte alle som klubbdommere under Europris Vårcup lørdag. F.v. Jacob Kelly Ramsgaard, Brage Aasland, Kari Stulien Robstad, Ylva Aasland, Jenny Marie Leirvik-Nilsen, Sonja Jervidalo, Vegard Omnes Rike, Marius Hamre, Filip Lundgren og Martin Vasland. Foto: Geir Daasvatn


0 Kommentar

Tusen takk for en strålende fotballdag!

Postet av Fotball den 4. Mai 2019

Vindbart sitt G-12 lag kan være eksempelet på fotballgleden som ble vist på EHbanen under Europris Vårcup lørdag 4. mai!
 Vindbart G-12. Foto: Geir Daasvatn
Da vi stod opp i dag morges, i seks kuldegrader, fryktet vi en iskald og vindfull dag. Men i stedet ble det ganske snart en omtrent passelig vårdag, som var nesten ideell å spille fotball på. 

Vi vil gjerne takke alle dere jentene og guttene som var på banen, alle dere ungdommer som dømte - sammen med dere litt mer rutinerte på ettermiddagen, dere foreldre og foresatte m.fl. som gjorde en strålende dugnadsinnsats i matteltet og kiosken, på parkeringsplassen, i søppelryddingen, i kakebakingen, som fotografer, dere som delte ut premier, dere rekordraske teltreiserer, alle dere som var med barna som trenere og lagledere, alle mammaer og pappaer, besteforeldre og søsken m.fl. som heiet så det ljomet helt bort i Trollbakken, og alle dere andre som gjorde små eller store dugnadsobber eller bidrog på annet vis i løpet av dagen eller forut for arrangementet. Uten et slikt enormt teamarbeid, der alle prøver å bidra positivt på sitt felt, hadde ikke Europris Vårcup vært noenting. 

Vi kommer tilbake med masse meir om den fine fotballdagen senere. Men altså: TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM VAR MED PÅ Å LAGE FOTBALLFESTEN PÅ EVJE I DAG!

 

 


0 Kommentar

VELKOMMEN TIL BARNEFOTBALLFEST!

Postet av Fotball den 3. Mai 2019

De aller siste forberedelsene er nå gjort på Evje stadion til Europris Vårcup i morra lørdag 4. mai. Cupsjef Hilde Bjorå og resten av cupkomitéen har gjort grundige forberedelser, og har kontroll på det meste. Alt skulle ligge til rette for en strålende fotballdag for oss alle sammen 💝

Det er veldig kaldt i lufta, spesielt på morraen, så alle bør ha med masser av varme klær. 

Vi skal prøve å lage et godt og effektivt arrangement. Men det viktigste er at barna og alle dere andre som er med har det GØY på Evje. Vi håper alle har lyst til å bidra positivt til at det skjer. 

Vi sees i morra tidlig. Velkommen til hver og en av dere 💝 


0 Kommentar

Vårcupteltet opp på rekordtid!

Postet av Fotball den 2. Mai 2019

Når man har en god plan, går ting raskt! Foto: Privat

Morten Aasland har tatt over som ansvarlig for å sette opp teltet/kiosken til Europris Vårcup. Generaldirektøren på Evjemoen og sjefstrener for veteranlaget, Tore Tveit, har hatt ansvar for dette tidligere år. Men Tore har utrolig mange baller i lufta i 2019, og har altså måttet levere over dette ansvar til sin elev i rullatorgengen Morten.

Teltet ble i år satt opp på rekordtid. Veteranen Svein Arne Olsen som har vart med flere år tidligere, under Tore Tveit sin ledelse, kunne ikke på noen måte tro at det var fysisk mulig at få opp et slikt telt så fort. Han hadde regnet med at spandere mesteparten av 1. mai-kvelden som tidligere år. 

Men under Morten sin kyndige ledelse, og med god støtte i en del høykvalifisert svensk byggledelse, var teltet oppe på under 30 minutter! Det ryktes allerede at Morten vil kreve reforhandling av 3-årskontrakten med rullatorgengen på grunn av sin høye effektivitet, og Tore går en hard tid i møte!

Byggeleder Morten hilser til alle som var med på dugnaden, og takker hver enkelt for en fremragende innsats. Foto: Privat


0 Kommentar

Spillereglene for Europris Vårcup

Postet av Fotball den 1. Mai 2019

Spillereglene for Europris Vårcup lørdag 4. mai er i all hovedsak de samme som NFFs regler for 5-er og 7er fotball.

Vårcupen 2019 - Spilleregler.pdf 0 Kommentar

G-11: En rysare av en fotballkamp!

Postet av Fotball den 1. Mai 2019

Å hu jeg,for ein kamp😅.

Med steikande sol og 22 grader var det ein sliten gjeng som kunne vere stolte av uavgjort 7-7 mot Våg til slutt. Gutta kjempa det dei var gode for heile tida👏👏
Undertegnede var litt vel engasjert idag😬, men veeldig stolt av gutta💪.

Nå blir det trening på torsdag før cup på lørdag👌.
Det blir moro⚽️

Hilsen coach Tor Arild

Gutta sammen med ball-sponsor Arild Gjeitrem i forrige sesong. 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline