Tore kaller inn til dugnad!

Postet av Fotball den 15. Jan 2019

Tirsdag kveld skal Jenter-15 gjøre en svær dugnad med å fylle strøsand i små plastposer for Evje og Hornnes Frivilligsentral. Strøsanden blir delt ut til eldre og andre som sliter på glatta. 

Det er én av trenerene for jentene, Tore Tveit, som har avtalt dugnaden for å hjelpe jentene med å tjene inn litt penger til Dana Cup-turen i sommer. Tore jobber som kjent på Evjemoen, i Evjemoen Næringspark, og jobben er i en av garasjene til Næringsparken. 

Lykke til med jobben! 

  

  Jenny Marie i kretstroppen!

Postet av Fotball den 14. Jan 2019

Jenny Marie Leirvik Nilsen er tatt ut i kretstroppen til J-05 for januar-april. Hun var med i troppen også i høst.

Vi gratulerer!  

Les mer om kretslaget

Jenter-2005 på LKB-Cup i 2017. Jenny bak t.v.Lilleputtlag i 1990

Postet av Fotball den 13. Jan 2019

Harald Hansen på Grenjå har lånt oss dette flotte lagbildet av laget han trente på begynnelsen av 1990-tallet, sammen med Egil Ramse. Vi er sannelig ikke sikre på årstallet, men trolig 1990. 

Spillerne er fra venstre bak: Petter Moi, Fred Martin Hansen, Børje Remme, Ole Kristian Moen, Thomas Odde, Terje Bransdal, Sverre Liam Clarke, Nils Petter Jonassen. Foran fra venstre: Jan Terje Halvorsen, Kim Andre Flaten, Kurt Reiersdal, Erik Thomassen, Robin ?? og Endre Hellesmark.  Karl Petter Aas og Dag Erik Haugen var også med på laget, men ikke til stede da bildet ble tatt.Cupkomitéen bak Europris Vårcup

Postet av Fotball den 12. Jan 2019

Europris Vårcup skal i år arrangeres på EHbanen lørdag 4. mai. 

Det er en egen komité i fotballgruppa, som har ansvar for arrangementet:

  • Hilde Bjorå - leder
  • Siv Høiland - påmeldingsansvarlig
  • Jon Gunnar Kjetså - sponsor m.v.
  • Atle Hodne - kiosksjef
  • Geir Daasvatn - baneansvarlig, kampoppsett m.v.

Komitéen har jevnlige møter for å sjekke at fremdriften er som den skal, og at alle oppgaver er under kontroll. Hilde som leder arbeidet er veldig ryddig, og holder en fenomenal oversikt over alle oppgaver som må være ivaretatt for at arrangementet skal bli vellykket. 

Økonomien i prosjektet er sikret gjennom gode samarbeidsavtaler med fire velvillige sponsorer:

  • Europris Evje - turneringens hovedsponsor og fotballgruppas "generalsponsor"
  • Evje og Hornnes Sparebank - Otra ILs hovedsponsor
  • Dekkomsetning AS - gullsponsor fotballgruppa
  • Exra Evje - gullsponsor fotballgruppa

Så er det opp til cupkomitéen og alle andre gode medhelpere å få til et så bra arrangement som mulig. Med god påmelding av lag, masse folk og bra omsetning i kiosken, vil det kunne bli et fint økonomisk overskudd ut av arbeidet. 

Vi sender en varm takk til de fem i cupkomitéen som har tatt på seg dette store ansvaret. Likedan takk til våre fire gode sponsorer. Deres rause bidrag gjør at vi kan være helt trygge på at opplegget vil gi noe "lønn" tilbake, for den svære arbeidsinnsatsen som legges ned i arrangementet.

 


G-16 kjører i veg!

Postet av Fotball den 12. Jan 2019

Gutter-16 (født 2003) starter opp med sine fotballtreninger igjen i Evje flerbrukshall søndag 13. januar (i morgen) kl. 17:00-18:30.

Gutter som spiller håndball, går på ski eller driver med andre aktiviteter i helgene fortsetter med det, og "kobler seg på" laget utover våren.

Dette er et lag som spiller for gøy og for å ha en fin hobby. De som ønsker mer fotball, kan i tillegg trene med G-19 torsdag kveld kl. 20:00-21:30 i Evjehallen. 

Planen er at G-16 skal stille med et 7er-lag i kretsserien.

   Jenter-2009: Starter på Evjetun tirsdag 15. januar

Postet av Fotball den 11. Jan 2019

Jenter f. 2009 starter opp igjen med fotballtreningene sine i hallen på Evjetun tirsdag 15. januar kl. 17:00-18:00.

Trener for laget er Geir Daasvatn.

Velkommen tilbake på fotball, alle sammen! Nye jenter må gjerne også bli med.G-19 trener torsdag!

Postet av Fotball den 10. Jan 2019

Gutter-19 setter nå i gang med fotballtreningene sine igjen. Treningstiden er torsdag kl. 20:00-21:30.

I dag 10. januar er treningen sammen med old-boys. Men fra og med neste torsdag flytter old-boys opp på Evjetun for å gi plass til ungdommen.

G-19 skal ikke ha noe lag i seriespillet i år. Så nå kan alle bare fryde seg med fotball for gøy, og ikke tenke på lange bortekamper.

Vi håper å se mange på treningene. Laget er for gutter (og jenter) f. 2002 eller tidligere. Om det er en 2003-modell som skulle slumpe til å ha lyst til å være med, er det helt i orden.G-15 godt i gang!

Postet av Fotball den 9. Jan 2019

Gutter-15 (f. 2004) har "tjuvstartet" fotballsesongen 2019 med et par treninger i Evje flerbrukshall før jul. Tirsdag hadde laget den første treningen i 2019. Det var flaskeinnsamling til Polen-tur denne kvelden, så noen var forhindret fra å være med. Men resten av gjengen hadde ei fin økt, med masse spill 5 vs 5. Jon Syrtveit hadde den beste treningen av alle, målt i prosentmessig fremgang i løpet av økta.  

Frode Hamre og Jan Olav Hodne er lagets trenere, med Nicklas Lundgren som co-trener og foreldrekontakt.

G-15 trening Evjehallen tirsdag 8. januar 2019. Foto: Geir DaasvatnJenter f. 2010 starter opp onsdag!

Postet av Fotball den 9. Jan 2019

Jenter født 2010 starter opp med fotballtrening i dag onsdag 9. januar kl. 16:00-17:00 i Evje flerbrukshall.

Trenere for jentene i år skal være Svenn Olav Skjeggedal (bildet) og Kenneth Skarstein. Kenneth var med i fjor også, sammen med Svein Birkeland. Nå har Svein overlatt plassen til Svenn Olav, for å konsentrere seg om sitt J-2008 lag. 

Kenneth og Svenn Olav blir et bra team, og vi ønsker jentene velkommen på fotball igjen! Nye fotballjenter er også hjertelig velkommen.Jannicke tilbake i fotballstyret!

Postet av Fotball den 8. Jan 2019

Jannicke Bakke har vært med i fotballstyret tidligere; i tiden rundt 2010. Nå er hun sannelig klar for en ny innsats i fotballgruppa. 

Jannicke går inn som styremedlem fra styremøte 30. januar. Hun skal ha ansvar for å skaffe dugnadsfolk  til Europris Vårcup, ansvar for å arrangere felles avslutningsfest på høsten og ellers delta i styrearbeidet på vanlig vis.

Det er stor stas for oss at Jannicke vil engasjere seg igjen. Tre sønner har hun som har vært veldig aktive i fotballen i mange år. Så helt borte fra fotballmiljøet har hun ikke vært, i årene etter at hun gav seg i styrevervet sist. 

Velkommen tilbake, Jannicke!Tom Arild overtar som materialforvalter

Postet av Fotball den 7. Jan 2019

Tom Arild (t.h.) i godt selskap med Knut Albert og Torhild på LKB-Cup våren 2017. Foto: Geir Daasvatn

Tom Arild Homme har sagt seg villig til å overta vervet som materialforvalter etter Jan-Sverre Jensen. Jan-Sverre har som kjent flyttet til Kirkenes i løpet av jula, etter mange års trofast tjeneste for Otra IL.

Å holde orden på fotballutstyret er en svær og noen ganger tidkrevende jobb. Men Tom Arild er en veldig ryddig og flink mann, som vil skli rett inn i jobben. Han er også godt kjent med rutinene og miljøet i  fotballgruppa, etter flere år som trener for Jenter f. 2006 sammen med Knut Albert Hauan og Torhild Anette Brenna. Vi er  veldig takknemlige for at han vil påta seg vervet. Fotballstyret har vært litt tynt besatt det siste året, med bare fire styremedlemmer. Det med å få med flere dyktige frivillige inn i styret har derfor vært et stort mål. Jan-Sverre var etter eget ønske ikke med i styret.  

Formelt vil Tom Arild ta til i vervet etter styremøte 30. januar. Men han er alt nå godt i gang med å forberede jobben.  Det er dessuten ei spesielt spennende tid for fotballgruppa i tiden som kommer, med en forventet "overgang" til nytt klubbhus i løpet av våren. Det vil sikkert også gi bedre plass til å lagre og holde orden på fotballutstyret, enn hva som har vært mulig på "bakrommet" til Jan-Sverre på Idrettsbygget.

Du er hjertelig velkommen på laget, Tom Arild :)Treningstidene pr. 7. januar

Postet av Fotball den 7. Jan 2019


Her er en oversikt over treningstidene i fotballgruppa pr. dato. Mange lag har fortsatt en vinterpause. Treningstidene finner du til enhver tid i nedtrekksmenyen "Klubbhåndboka". Oversikten oppdateres fortløpende, etter hvert som flere lag vil sette i gang med sine treninger utover vinteren.

LagTreningstidMerknader
Jenter f. 2011

Nytt lag. Ikke i gang. Oppstart senere i vinter/vår

Jenter f. 2010 

Evje flerbrukshall onsdag kl.
16:00-17:00
 Oppstart onsdag 9. januar
Jenter f. 2009 

Vinterpause. Oppstart januar. Info kommer
Jenter f. 2008
Evje flerbrukshall torsdag kl.
16:00-17:00
Oppstart torsdag 17. januar
Jenter f. 2007

Vinterpause
Jenter f. 2006

Vinterpause
Jenter f. 2005
Evje flerbrukshall fredag kl.
17:00-18:30
I gang
Jenter f. 2004

Oppstart månedsskiftet januar/februar. Info kommer
Gutter f. 2011 

Nytt lag. Ikke i gang. Oppstart senere i vinter/vår
Gutter f. 2010

Vinterpause
Gutter f. 2009
Evjetun onsdag
kl. 18:00-19:00
Første gang onsdag 9. januar
Gutter f. 2008
Evje flerbrukshall torsdag kl.
18:00-19:00
Første gang torsdag 3. januar
Gutter f. 2007

Vinterpause
Gutter f. 2006

Vinterpause
Gutter f. 2005
Evje flerbrukshall onsdag kl.
20:00-21:00
Første gang onsdag 9. januar
Gutter f. 2004
Evje flerbrukshall tirsdag kl.
20:00-21:00
Første gang tirsdag 8. januar
Gutter f. 2003

Vinterpause. Oppstart januar. Info kommer
Gutter-19 

Vinterpause. Oppstart januar
Veteran/old-boys 
Evjehallen søndag kl.
19:00-20:30
Evjehallen torsdag kl.
20:00-21:30
I gang. Det kan komme endring i treningstid/-sted torsdag pga. ungdomslag som må tildeles treningstid. Info om eventuell endring blir gitt i god tid.


Årets bom på første forsøk?

Postet av Fotball den 6. Jan 2019

Den eminente filmskaperen Odd Hynnekleiv mottok tidligere i høst pris for årets filmarbeider av Sørnorsk filmsenter. Vi er veldig stolte over at produsenten av Kamilla og Tyven, og mange andre store filmer, er med i fotballgjengen som møtes i Evje flerbrukshall til rullatortrening hver søndag kveld.

Men den kulørte pressen kan være nådeløs! Den trekker også frem episoder og hendelser som vi alle skulle ønske ble forbigått i den dypeste stillhet. På kveldens trening var Odd strålende, og skorte opptil flere mål etter distanseskudd. 

Imidlertid hadde han også dette merkelige forsøket, som trolig allerede nå kan meldes på i konkurransen om "Årets bom". Det er ofte Joachim Moseid som vinner denne tevlingen, men i år kan han ha fått en sterk konkurrent!

Prisvinneren utpekes ikke før om ett års tid. Så alle som ønsker å delta har god tid til å legge inn sine søknader.

Takk til Odd for et ypperlig bidrag til konkurransen på årets aller første trening!

Les mer om filmskaperen Odd Hynnekleiv 

Odd "fyrer løs" i Evjehallen søndag 6. januar. Foto: Geir DaasvatnHilsen til Jan-Sverre i Kirkenes

Postet av Fotball den 6. Jan 2019

Veterangjengen hadde sin første fotballtrening i det nye året i Evje flerbrukshall søndag kveld. Det lå en litt vemodig stemning over gutta, og det var tydelig at de savnet Jan-Sverre Jensen sterkt. Jan-Sverre meldte som kjent overgang til Kirkenes IF rundt juletider, og er tapt for Otra IL i denne omgang.

- Vi merket selvsagt på treninga i kveld at pasningene og spillet fremover gikk mye raskere, nå som Jan-Sverre ikke var der lenger. Men på den annen side var det et stort savn, spesielt for meg personlig, at han ikke var med. Jeg hadde ikke lenger noen å bruke som rundingsbøye, sa venstreving Tore Tveit til fotballsidas utsendte da den tunge treninga var slutt. 

Det var ganske tydelig på mange at de ikke nettopp hadde stått bakerst i køen da julematen ble servert. Gutta har litt å jobbe med fremover. Det var vel bare den notorisk sylslanke Joachim Moseid som kunne sies å være i noenlunde presentabel "shape". Men karene var samstemte da de samlet seg til et lite lagbilde for å sende en hilsen nordover til Kirkenes:

- Vi savner deg, Jan-Sverre! Det blir ikke det samme når du ikke er her lenger. Men lykke til i din nye tilværelse nordpå. Vi håper du finner deg nye fotballvenner i Kirkenes, og ønsker deg alt godt!
Gutter f. 2004 i Evje flerbrukshall tirsdag kveld

Postet av Fotball den 5. Jan 2019

Gutter f. 2004 har alt trent noen økter i den flotte hallen på Evje før jul. Nå fortsetter treningene innendørs i hallen tirsdag kveld kl. 20:00-21:00. Foreløpig ut januar. Lagets trenere er Frode Hamre og Jan Olav Hodne. Men vintertreningene er det foreldrekontakt/co-trener Nicklas Lundgren som har ansvaret for.Gutter-2005 starter onsdag 9. januar

Postet av Fotball den 5. Jan 2019

Gutter f. 2005, som blir Gutter-14 i 2019, starter opp med fotballtrening i Evje flerbrukshall onsdag 9. januar kl. 20:00-21:00. 

Trener for laget i år skal være Arild Johansen. Vi håper etter hvert også å få engasjert en medhjelper til Arild.

Velkommen på fotballtrening, alle sammen!

Foto: Geir Daasvatn Takk for støtten og godt nytt år!

Postet av Fotball den 4. Jan 2019

Hei sponsorer og gode samarbeidspartnere!

Vi har passert årsskiftet, og et spennende nytt år ligger foran både dere og oss i Otra IL fotball.

Travelt

2018 har Idrettsglede! Foto: Geir Daasvatnnok vært det travleste året i fotballgruppa sin historie. Vi var 17 lag, og rundt 300 aktive spillere. 40-50 voksne i ulike verv sørget for at hjulene sveiv rundt på en god måte. Vi har lyktes godt de siste årene, med å rekruttere veldig mange barn og unge til å være med på fotball. Bredden er absolutt til stede. Herunder har det vært jobbet spesielt godt med jentene og opplegget for dem. Så har vi ikke vært like flinke til å tilby de mest treningsvillige et bra sportslig tilbud. Det skal vi å prøve å gjøre noe med i årene som kommer. Administrativt fungerer gruppa bra, på det vis at vi har god kontroll på oppgavene og får gjort det vi skal. Men dette er takket være stor og oppofrende innsatsvile hos et ganske lite apparat med engasjerte mennesker. Vi er nødt til videre å få med oss flere til å dele på de administrative oppgavene, for ikke å slite ut enkeltpersoner. Et apparat som er avhengig av noen få nøkkelpersoner, er også veldig sårbart for uhell eller uventede ting som skjer. Så også på det administrative plan har vi mye å jobbe med.

Dere gode sponsorer sikrer nødvendige nye anlegg

Evje stadion med EHbanen. Evje og Hornnes kommune bygget banen. Evje og Hornnes Sparebank ytet en gave på 1 million kroner til prosjektet. Otra IL v/hovedstyret bidrog med 100.000 kroner, og fotballgruppa med 400.000 kroner pluss masse dugnad. Banen er et glimrende eksempel på hvor mye vi kan få til når vi spiller på lag! Foto: Geir Daasvatn Økonomisk har det skjedd noe nær en "revolusjon" i fotballgruppa de siste 3-4 årene. Først kom Helge Stokkeland inn i styret, og gjorde en fremragende jobb i et par år med å selge reklameplasser rundt kunstgressbanen på Evje. Da Helge gav seg, overtok styremedlem Egil Bjorå sammen med Jon Gunnar Kjetså oppgaven med å jobbe inn mot dere sponsorer. De har gjort en utrolig god jobb! Og - aller viktigst - de har fått en strålende respons hos dere bedrifter og butikker. Det er tegnet veldig mange nye sponsoravtaler det siste året. Samlet innbringer avtalene et betydelig pengebeløp i klubbkassa. Avtalene er dessuten for en stor del 3-årsavtaler, og i "generalsponsor" Europris Evje sitt tilfelle 5-årig. I tillegg kommer Otra ILs hovedsponsoravtale med Evje og Hornnes Sparebank. Den er i prinsippet "bare" 3-årig, men har blitt fornyet hvert 3. år siden 1983! På denne måten sikrer sponsoravtalene vi har med dere et solid inntektsgrunnlag i flere år fremover.Regnskapet for 2018 er ikke klart. Men jeg vil anslå et overskudd på driften på rundt 400.000 kr. Vi planlegger virksomheten ut fra at vi trenger et slikt betydelig overskudd hvert år fremover, for å sikre midler til investeringer i nye anlegg. I første omgang var planen å bygge et klubbhus sammen med Idrettsbygget på Evje stadion. I høst var Otra IL imidlertid så heldige å komme i kontakt med Agder Energi, som ønsket å selge sitt administrasjonsbygg ved idrettsanlegget på Evje. Det er inngått en intensjonsavtale om kjøp av eiendommen. Ventelig vil Otra IL overta den i løpet av våren 2019. Alle nåværende leigetakere skal fortsette sine leigeforhold. Men det er masse ledige kontorlokaler, kantine, lagerrom og garasjebygninger m.v. på eiendommen, som til sammen kan fungere som et ypperlig klubbhus. Dermed har behovet for et nytt bygg borte ved Idrettsbygget falt bort.

I stedet tenker vi at vi da kan prøve å fremskynde drømmen om en kunstgressbane nr. 2 ved Evje stadion. Det har vært en veldig økning i fotballaktiviteten etter at EHbanen ble bygd i 2011. Nå er banen alt mer enn fullt utnyttet flere av dagene i uka, og det er behov for mer plass til trening og kamp. De betydelige inntektene de mange sponsoravtalene vil gi i årene fremover, er derfor tenkt investert i dette nye baneprosjektet. Vi har et godt håp om at den banen skal være gøy for dere å være med på å realisere!

Ny nettside

Vi har rett før jul byttet om til ny nettside: https://fotball.otrail.no/ Den nye siden er utrolig mye enklere å bruke enn den gamle. Den gir derfor helt andre muligheter til å presentere dere sponsorer på en god måte. Det blir nok litt prøving og feiling i starten. Men etter hvert er tanken å få til en virkelig fin seksjon med presentasjon av alle dere støttespillere. Ta gjerne en titt og se på arbeidet så langt. Det kommer mer etter hvert. Det er også blitt mye enklere å publisere nyheter på siden. Det gir mye bedre muligheter i forhold til å presentere nyhetsstoff og annen moro om dere som støtter oss.

Det var veldig trivelig og givende å treffe så mange av dere på sponsortreffet på Dølen Hotel før jul. Vi satser på et nytt treff neste høst, og drømmer om å se enda flere av dere der. Vi skal prøve å ha et par fengende temaer, slik at det er verdt bryet å bruke noen timer en kveld på en slik samling.

Takknemlighet

Nå er det langt på natt, og tid for å parkere tastaturet! Vi i fotballgruppa er utrolig takknemlige for den støtten dere bidrar med, og for den tilliten vi føler at samarbeidet innebærer. Vi har viktige og håndfaste formål å bruke pengene til. Vi håper dere skal kunne være stolte over å bidra til å realisere noen av de prosjektene vi setter i gang. Personlig er jeg engasjert i fotballen i bygda, fordi det er den idretten eller aktiviteten jeg kan litt om. Men på et dypere plan ønsker jeg og mine venner som er engasjerte, å gjøre et frivillig arbeid for barn og unge i bygda. Om det er fotball eller en annen aktivitet er ikke så nøye. Vi er også engasjerte, fordi det er givende for oss selv. Vi ser hvor mye det betyr for heimbygda vår at barn og ungdom har et bra fritidstilbud. Jeg vet nesten ingen ting som er så oppløftende som å se gleden i barneøynene. Vi ønsker å bidra, så langt vi evner, til et "rikere bygdeliv" som Evje og Hornnes Sparebank så treffende formulerer det. Evje og Hornnes skal være ei god bygd å leve i!Tusen takk for samarbeidet i året som gikk. Vi ønsker hver og en av dere lykke til med virksomheten i 2019. Vi er idrettsfolk, og - med et aldri så lite unntak - ikke økonomer eller bedriftseiere. Likevel vet vi såpass om økonomi at en bedrift må drive med overskudd, og at det kan være tøffe tider både i handelsbransjen og andre bransjer. For at bygda vår skal være et godt sted å leve, og for at vi som bor her skal kunne blomstre og trives, er det utrolig viktig at alle dere som skaper arbeidsplasser og aktivitet får til å tjene penger. Vi krysser fingrene for at dere får et bra år i 2019. Vi skal bidra med det lille vi kan, for at dere skal lykkes med virksomheten i det spennende året som kommer.

Takk for at dere er med på laget, og godt nytt år!

Beste hilsen Otra IL fotball v/Geir DaasvatnKnallgøy fotballstart for G-2008!

Postet av Fotball den 3. Jan 2019

Trenerteamet på Gutter f. 2008 - Tor Arild Lie, Thomas Odde og Pontus "The swede" Lexberg - melder om kjempestemning og en fin start på fotballtreningene i 2019. Det var i Evje flerbrukshall torsdag kveld.
Dagens bilde

Postet av Fotball den 3. Jan 2019

Evje stadion med EHbanen er sentrum for aktivitetene i fotballgruppa. Gressbanen til venstre er ikke så ofte i bruk lenger. Men av og til er det litt trening der, og en ytterst sjelden gang fotballkamp. Fotballgruppa vil på litt sikt vurdere å bygge en kunstgressbane nr. 2 her, eventuelt en innendørs fotballhall hvis det ikke blir alt for dyrt. I Idrettsbygget ligger garderober, lager, toaletter og kiosk. I forgrunnen ser vi sykkelløypene til Otra freeride klubb og litt av Trollbakken hoppanlegg. Det store, gule Agder Energi-bygget vil om alt går etter planen bli Otra IL sitt nye klubbhus i løpet av våren 2019. Ved siden av Idrettsbygget ligger sandvolleyballbaner og Tufteparken. Evje lysløype starter ved Idrettsbygget, og går i en sløyfe rundt kunstgressbanen og videre utover i Evjemoen skyte- og øvingsfelt. Om vinteren er det skiløype her, så sant snøforholdene tillater det. Det planlegges også ei rulleskiløype i området. Hele arealet med alle idrettsanleggene har fellesnavnet "Evje Aktivitetspark". Anleggene er dels kommunale og dels Otra IL sine. 

Bildet er tatt tidlig om morgenen 3. oktober 2015, av Geir Daasvatn.  Emma på sonelaget

Postet av Fotball den 2. Jan 2019

Emma Hellesmark er med i troppen til J-2006 sonelag midt i Agder Fotballkrets. Laget skal trene på Kongsgårdbanen i Kristiansand hver onsdag framover vinteren. Første trening er i dag onsdag 2. januar.

Stå på, Emma, og lykke til!

Les meir om Landslagsskolen og spillerutvikling herTreningstider i vinter

Postet av Fotball den 2. Jan 2019

Noen lag vil starte opp med fotballtrening nå rett etter nyttår. Andre vil ha en liten vinterpause. Under fanen "Klubbhåndbok", i nedtrekksmenyen, finner dere en oversikt over lagene og planlagte treningstider. Oversikten blir oppdatert fortløpende, etterhvert som lagene får tildelt sine treningstider og vil starte opp. Alle lagledere sørger også for direkte varsling til spillerene og foreldre/foresatte på sine lag når dagen for oppstart nærmer seg.

 Gutter-2008 setter i gang!

Postet av Fotball den 1. Jan 2019

Gutter f. 2008, G-11 i 2019, setter nå i gang med fotballtrening etter en liten vinterpause. Laget skal trene i Evje flerbrukshall torsdag kl. 18:00-19:00. Første gang torsdag 3. januar.

Trenere for laget er Tor Arild Lie, Pontus Lexberg og Thomas Odde.

Velkommen tilbake på fotball, alle sammen! Nye gutter som har  lyst til å prøve fotball er selvsagt også hjertelig velkommen. 

På bildet fra i sommer jubler guttene etter å ha fått nye fotballer av Arild Gjeitrem hos fotballgruppa sin gode samarbeidspartner Evje Elektroservice.Levert av IdrettenOnline