Bra innsats av jentene på sonekampene!

Postet av Fotball den 21. Mar 2019

Hele fem Otra-jenter i årgang 2005 var med på interne sonekamper i Kristiansand lørdag 16. mars. Tilbakemeldingene på jentene sin innsats er gode. Det var Jenny Marie Leirvik-Nilsen, Sonja Jervidalo, Ylva Aasland, Lina Strømstad og Malin Jokelid som deltok.

Alle jentene spilte bra i begge de to kampene. I første kampen skorte Ylva et mål, men ble avblåst for offside. Lina var offensiv, og skorte et mål i dette oppgjøret. Jenny Marie spilte både ute og stod i mål. Hun hadde noen gode redninger. 

Betongblokken Malin var stødig i forsvar, og gjorde sine saker meget bra. Sonja hadde mange fine løp fra sin høyre indreløperposisjon, og skorte et mål i den andre kampen. 

I en melding til Otrail.no skriver trenerene Farhang Mohamedamin og Morten Aasland at de synes jentene gjorde en kjempegod innsats. De er stolte over jentene sine!

Sone midt, som Otra-jentene har vært en del av i hele vinter, tapte første kampen 2-3. Den andre ble vunnet 2-0.

Det er mange år siden sist Otra IL har vært så godt representert på sonelag i Agder Fotballkrets som i vinter. Kanskje aldri?


 Mange Otra-jenter på sonekamper til helga!

Postet av Fotball den 11. Mar 2019

Jenter f. 2005 som har hatt hele fem jenter med på sonetreningene i vinter. Foto: Geir Daasvatn

Lørdag 16. mars er det sonekamper på Kongsgård kunstgress i Kristiansand. Otra IL fotball stiller med hele seks jenter. Det er Jenny Marie Leirvik-Nilsen, Sona Jervidalo, Ylva Aasland, Malin Jokelid og Linda Strømstad på J-2005 midt og Emma Hellesmark på J-2006 midt. 

 

Kampene spilles slik for disse årsklassene (J2005/2006)

 

Kl.12 Midt 05 vs midt 06

 

Kl.13 Øst vs Vest

 

Kl.14 Vest vs midt 05

 

Kl.15 Øst vs midt 06


Lykke til jenter!

 


 


 
Jenny Marie spiller kretskamp lørdag!

Postet av Fotball den 13. Feb 2019

Jenny Marie Leirvik-Nilsen er med i kretstroppen til J-2005 i vinter. Lørdag 16. februar er hun tatt ut på kretslaget som skal spille mot Vestfold i Sørlandshallen kl. 11.00.

Jenny Marie er den første spilleren fra Otra IL til å spille en kretskamp på veldig mange år.

Gratulerer, og lykke til!Husk basistrening onsdag!

Postet av Fotball den 30. Jan 2019

Alle fotballspillende jenter og gutter f. 2005 eller tidligere med litt ambisjoner bør være med på basistreningene i Otrahallen hver onsdag kl. 16:00-17:00! Det er en glimrende mulighet til å få trent litt på spenst og hurtighet, som normalt er lite i fokus på de ordinære fotballtreningene. 

Olav Magne Tveitå, en av Norges fremste eksperter på området, er trener. Gå ikke glipp av sjansen!Jenny Marie i kretstroppen!

Postet av Fotball den 14. Jan 2019

Jenny Marie Leirvik Nilsen er tatt ut i kretstroppen til J-05 for januar-april. Hun var med i troppen også i høst.

Vi gratulerer!  

Les mer om kretslaget

Jenter-2005 på LKB-Cup i 2017. Jenny bak t.v.Levert av IdrettenOnline