Alle bekymringer forduftet: Supereffektiv materialforvalter!

Postet av Fotball den 10. Mar 2019

Da fotballgruppas materialforvalter gjennom en årrekke, Jan-Sverre "Pompel" Jensen, flyttet til Finnmark i jula, var det bange anelser i fotballstyret for hva som nå ville skje på dette viktige arbeidsområdet. Jan-Sverre var en dedikert ordensmann, og vi kunne ikke se for oss hvem som kunne erstatte en slik kapasitet.

Men inn fra sidelinjen kom systematikeren og fiskebiologen Tom Arild Homme, og tok over det gode arbeidet til Jan-Sverre på strak arm. Alle bekymringer for sammenbrudd i forsyningstjenesten ble umiddelbart gjort til skamme, og Jensen kan ta kvelden i Kirkenes i trygg forvissing om at arbeidet hans i fotballgruppa i Otra IL blir videreført i beste Pompel-ånd.

Bildet under er utstyret i Evje flerbrukshall, der den grønne søppeldunken nå er byttet ut med noen mer hensiktsmessige korger. Dette var en viktig detalj å få på plass, slik at ikke trener Svenn Olav Skjeggedal skulle tippe opp i den grønne dunken lenger i jakten på fotballutstyret sitt.

   Old-boys/G-19 går inn i Evje flerbrukshall torsdag!

Postet av Fotball den 7. Mar 2019

Old-boys/veteran/G19-treninga torsdag 7. mars er inne i Evje flerbrukshall kl. 20:00.

Det er manager Tore Tveit som melder dette. Han er én blant flere i den eldre garden som sliter leit med råtten muskulatur. Disse gutta tør ikke å risikere strekkskader, eller det som verre er, pga. nedkjølt kropp som det fort kan bli utendørs i null grader.Bjorå-familien klare til kamp!

Postet av Fotball den 2. Mar 2019

(NB! Oppdatert etter kampen) Vi har fått inn en hastemelding fra Manchester, der Bjorå-familien har tatt en liten time-out denne helga,

" - Vi er klare til kamp, og gleder oss til å se ManU banke Southampton ned i skoa!", melder mamma Hilde.

Banen ser rimelig grei ut i ettermiddag, og det kommer vel litt flere folk på tribunene etterhvert, får vi håpe! Vi ønsker dere en strålende ettermiddag på Old Trafford!

Fem minutter etter kampslutt er en gledesstrålende mamma Hilde på telefonen: 

" - Herlig 3-2 seier og vinnermålet i siste spilleminutt. Lukaku. Kan ikke bli bedre! Jeg er rolig som alltid, men resten av familien inkludert mannen oppfører seg som gale!!"

 Årets bom på første forsøk?

Postet av Fotball den 6. Jan 2019

Den eminente filmskaperen Odd Hynnekleiv mottok tidligere i høst pris for årets filmarbeider av Sørnorsk filmsenter. Vi er veldig stolte over at produsenten av Kamilla og Tyven, og mange andre store filmer, er med i fotballgjengen som møtes i Evje flerbrukshall til rullatortrening hver søndag kveld.

Men den kulørte pressen kan være nådeløs! Den trekker også frem episoder og hendelser som vi alle skulle ønske ble forbigått i den dypeste stillhet. På kveldens trening var Odd strålende, og skorte opptil flere mål etter distanseskudd. 

Imidlertid hadde han også dette merkelige forsøket, som trolig allerede nå kan meldes på i konkurransen om "Årets bom". Det er ofte Joachim Moseid som vinner denne tevlingen, men i år kan han ha fått en sterk konkurrent!

Prisvinneren utpekes ikke før om ett års tid. Så alle som ønsker å delta har god tid til å legge inn sine søknader.

Takk til Odd for et ypperlig bidrag til konkurransen på årets aller første trening!

Les mer om filmskaperen Odd Hynnekleiv 

Odd "fyrer løs" i Evjehallen søndag 6. januar. Foto: Geir DaasvatnHilsen til Jan-Sverre i Kirkenes

Postet av Fotball den 6. Jan 2019

Veterangjengen hadde sin første fotballtrening i det nye året i Evje flerbrukshall søndag kveld. Det lå en litt vemodig stemning over gutta, og det var tydelig at de savnet Jan-Sverre Jensen sterkt. Jan-Sverre meldte som kjent overgang til Kirkenes IF rundt juletider, og er tapt for Otra IL i denne omgang.

- Vi merket selvsagt på treninga i kveld at pasningene og spillet fremover gikk mye raskere, nå som Jan-Sverre ikke var der lenger. Men på den annen side var det et stort savn, spesielt for meg personlig, at han ikke var med. Jeg hadde ikke lenger noen å bruke som rundingsbøye, sa venstreving Tore Tveit til fotballsidas utsendte da den tunge treninga var slutt. 

Det var ganske tydelig på mange at de ikke nettopp hadde stått bakerst i køen da julematen ble servert. Gutta har litt å jobbe med fremover. Det var vel bare den notorisk sylslanke Joachim Moseid som kunne sies å være i noenlunde presentabel "shape". Men karene var samstemte da de samlet seg til et lite lagbilde for å sende en hilsen nordover til Kirkenes:

- Vi savner deg, Jan-Sverre! Det blir ikke det samme når du ikke er her lenger. Men lykke til i din nye tilværelse nordpå. Vi håper du finner deg nye fotballvenner i Kirkenes, og ønsker deg alt godt!
Levert av IdrettenOnline