Kampoppsett - høstsesongen

Postet av Fotball den 11. Jul 2019

Kampoppsettene til Otra IL sine fotballag i høstsesongen 

Nå kan du finne de nye kampoppsettene for alle lag i høstsesongen i lenken ovenfor. Kampoppsettene ligger også alltid under fanen "Terminlister - Tabeller". Topp vårsesong av Jenter f. 2005!

Postet av Fotball den 11. Jul 2019

Otra har stilt med to Jenter-15 lag i seriespillet i vårsesongen. Jenter født 2005 har dannet sitt eget 7er-lag, og spilt i 7-er serie. 

Jentene har levert strålende innsats, og har vunnet alle de ni kampene laget har spilt! 

Trenere for laget er Morten Aasland og Farhang Muhamedamin.

Tabell Jenter-15 7er vår 2019


Jentene på avslutningsfesten for 2018-sesongen. Foto: Geir Daasvatn
Vennskapskamp mot Equador!

Postet av Fotball den 11. Jul 2019

G-14 spilte vennskapskamp mot Guayaquil fra Equador 20. juni. 

Det flotte lagbildet fra den fine kampen var kommet bort for fotograf Geir, men er heldigvis dukket opp igjen. 

Et lag fra Guayaquil kommer til Norge og Sør Cup hvert år, på arrangørens bekostning. De bruker alltid å ha et opphold hos TrollAktiv på Syrtveit, før de reiser nedover til Kristiansand på cupen. Nesten hvert år blir det da også tid til en vennskapelig oppkjøringskamp mot et Otra-lag på Evje. Det setter vi stor pris på!
Europris Vårcup: Flott overskudd etter super dugnadsinnsats og solid sponsorstøtte!

Postet av Fotball den 24. Jun 2019

Regnskapet for Europris Vårcup på EHbanen 4. mai er klart. Etter en stor dugnadsinnsats i alle ledd, og gode sponsorer som støttespillere, sitter fotballgruppa igjen med et overskudd på ca 165.000 kroner.

Inntektene i Vårcupen ble i år på rundt 216.000 kr. Det var opp 12 % fra året før. Solide bidrag fra cupens sponsorer - Europris Evje, Evje og Hornnes Sparebank, Extra Evje og Dekkomsetning, utgjorde 105.000 kr. Det var brutto inntekter i kiosken på 81.000 kr. Deltakeravgiften var 30.000 kr.

Kostnadene ved arrangementet var ca 50.000 kr. Det var en nedgang på 14 % fra 2018. Av dette var innkjøp av varer til kiosken og matteltet den største posten, men rundt 36.000 kr.

Cupsjef Hilde Bjorå er veldig fornøyd med resultatet:

- Det ser veldig bra ut dette, kjempebra jobba alle sammen! Inntektene har gått opp og kostnadene har gått ned; bedre kan det jo ikke bli! Så må målet være å få enda flere lag til å delta i 2020, sier hun til oss i Otrail.no.

Vårcupen er det største arrangementet i fotballgruppa hvert år. 80 lag deltok i 2019, mot 67 året før. For at det skal være mulig å gjennomføre cupen, må mange foreldre, foresatte og andre innsatsvillige personer stille opp og gjøre en dugnadsinnsats. Det er tale om opp mot 70-80 personer alt i alt på dugnad denne dagen. I kiosken, parkeringsvakter, i lagfotograferingen, i sekretariatet, som dommere, osv. I tillegg kommer et svært arbeid som er gjort av cupkomitéen i planleggingen forut for cupen. 

Fotballgruppa setter umåtelig stor pris på alle dere som bruker av tiden og kreftene deres, til å hjelpe oss med å få gjennomført dette svære opplegget. Tusen takk for innsatsen!

Vi vil også rette en stor takk til Europris Evje, Evje og Hornnes Sparebank, Extra Evje og Dekkomsetning for uvurderlig økonomisk støtte.

Overskuddet vil ventelig gå inn i finansieringen av en ny kunstgressbane ved Evje stadion, som fotballgruppa såvidt har begynt planleggingen av. Det er derfor et utrolig viktig bidrag for fotballgruppa og hele lokalsamfunnet både dere arbeidsvillige dugnadsfolk og gode sponsorer her gir.     G-11: Skudd som kanonkuler senka Vindbjart!

Postet av Fotball den 19. Jun 2019

Otra G-11 senka Vindbjart på E-H stadion onsdag kveld! 

Frekke cornere, driblinger, pasninger i verdensklasse og skudd som kanonkuler sørga for at Vindbjart blei forstøkte og måtte se seg slått av Otra G11 i kveld💪💪Innsats og humør på topp hos alle spillere, laget blir bedre og bedre for hver trening👏👏👏 

Dette var siste kampen i vårsesongen men treningene fortsetter ut juni, helsing STOLTE trenere ☺️☺️☺️


Fornøyd gjeng på G-11 etter kjempekampen mot venndølene. Foto: PrivatLevert av IdrettenOnline