G-12 på Sør Arena!

Postet av Fotball den 25. Mar 2019

Otra G-12 skal være ballhentere i kampen mellom Start og Tromsdalen på Sør Arena 18. august!

Det blir garantert knallgøy for guttene!

Sør Arena 2012. Foto: Geir DaasvatnTreningstidene for EHbanen i 2019 kommer så snart kampoppsettet er klart!

Postet av Fotball den 23. Mar 2019

Sportslig utvalg jobber på spreng med å lage et godt oppsett for treningstidene på EHbanen i 2019. Treningstidene blir vedtatt og kunngjort til alle så snart kampoppsettet for alle lag foreligger.

Terminfestede kamper må alltid gå foran treninger. Derfor er det ikke så lurt å legge treninger på de mest travle kampdagene. Det vil oftest være mandag og onsdag rundt kl. 18:00-20:00. Treningstid her for et lag vil fort føre til at laget må finne et annet sted å trene den kvelden, pga. kamper som må gå foran.

Det mangler fortsatt kampoppsett for noen lag - de yngste - før oversikten over alle kamper på EHbanen i 2019 er komplett. Ventelig kommer disse oppsettene fra Agder Fotballkrets i løpet av et par uker. Derfor er det heller ikke hensiktsmessig å fastsette treningstidene enda. 

Lag som har treningstider pr. i dag fortsetter bare som før med det. 

Lag som har spørsmål til treningstidene tar kontakt med Thomas Odde i sportslig utvalg for avklaring. Ingen lag må flytte rundt på treningstider, eller avtale ekstratreninger eller treningskamper, før det er klarert med og godkjent av Thomas. 

Thomas Odde - E-post: thomas.odde@kruse-smith.no 
EHbanen kampklar til lørdag!

Postet av Fotball den 22. Mar 2019

Med god help av varmen torsdag, og litt manuelt arbeid fra banemester Bob, er EHbanen nå fri for snø og klar til G-15 sin treningskamp mot Donn lørdag kl. 12.00!

Den er også klar til alle fotballtreningene som starter i neste uke.

Det stod et lite snøvarsel for lørdag på baksiden av FVN i dag. Men det må være trykkfeil. Nå håper vi våren er kommet for alvor, slik at utesesongen kan ta til for fullt!Æresprisen til John og Per Eivind!

Postet av Fotball den 22. Mar 2019

Høydepunktet under årsmøtet i Otra IL torsdag kveld var tildeling av Otra ILs Ærespris til dugnadsmannen John Vikstøl Gautestad og håndballtreneren Per Eivind Weckhorst. Æresprisen er den høyeste utmerkelsen i Otra IL, etter Æresmedlemskap.

Les mer om tildelingen på OpplevEvje.no

To stolte ledere i idrettslaget, Jan A. Haagensen (t.v.) og Tony Halsall (t.h), syns det var stor stas å kunne tildele Otra ILs Ærespris til de to dugnadsarbeiderene John Vikstøl Gautestad (nr. 2 f.v.) og Per Eivind Weckhorst. Foto: Geir Daasvatn Jan A. Haagensen leder Otra IL i 2019

Postet av Fotball den 22. Mar 2019

Leder av hovedstyret i Otra IL siden 2014, Jan A. Haagensen, var ikke på valg på årsmøtet torsdag kveld, og er Otra ILs leder også i 2019.

Jan under årsmøtet i 2014, da han overtok formannsklubba etter Glenn Qvam Haakonsen. Foto: Geir Daasvatn

 Levert av IdrettenOnline