Resultater 18. juni

Postet av Orientering den 18. Jun 2021

Her er resultatlista fra løpet 18. mai


Resultater_180621_Evjemoen.pdf

0 Kommentar

Resultater Plassen 11. juni

Postet av Orientering den 11. Jun 2021

Som resultatene kan tyde på var det tunge krevende løyper i dag, og med litt retningsforandringer. I kortløypa ble det full klaff for unge Thomas Skarstein fra Moisund, med best tid i kortløypa. Kanskje gamle far må begynne å se seg over skuldra snart? 

Den ny pensjonerte brannmannen og LOS representanten på Evje vant mellomlang på rutinen i dag, og i langløypa ble det en sjelden seier til Harald Aas.

Resultatene finner du her. Neste og vårens siste treningsløp går neste fredag, 18. juni på Evjemoen kartet med Ketil Grindheim som løypelegger

Resultater_110621_Plassen.pdfLøypelegger Sigurd Wiberg mimrer om de gode gamle dagene  med Idar Tveit. To skikkelige veteraner i O-gruppa.

 

0 Kommentar

Resultater 4. juni

Postet av Orientering den 4. Jun 2021


Resultater_040621_Bullsknuten.pdf


Mange spente løpere i dag, John er ikke kjent for å gjøre det lett for oss. Stort sett blide fjes å se etter målgang, om ikke litt slitne, for bakker var det... En kommentar som noen referert til ute i skogen "Det er jo bedre i Oddelia"

Line og Anne planlegger veivalgene

Marit og Rita veldige blide.

Heidi litt misfornøyd etter målgang, men humøret bedret seg fort.

Kenneth startet i ett forrykende tempo, folk stod bare å gapte. Så kom det tørt fra John "Han klare ikkje å holde den farta heile løpet" Å det gjorde han ikkje!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline