Turorientering

Postet av Otra IL Orientering den 13. Apr 2022


Nå er det lagt ut 10 poster på ett splitter nytt kart, Moisund Sør.

Turen blir ikke en del av turpakka som O-gruppa pleier å legge ut hver sommer.

Turen er en blåtur, med rimelig enkle poster i lett terreng på Hodne. Parkere ved Kilefjorden krysset, følg den gamle jernbanelinja nordover til Hodne Sag og kryss RV 9 der.

Kjøp turen på nett, følg linken:

https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/212/coursesInnbydelse O-troll leir

Postet av Otra IL Orientering den 24. Mar 2022

Hei alle!

 

Innbydelsen til årets o-troll leir er nå klar, og påmeldingen er åpnet i Eventor. Vi håper at dere hjelper med å markedsføre leiren, slik at flest mulig rekrutter ønsker å delta! Alle rekrutter i alderen 8-14 er velkommne (gjelder året man fyller 8). 

 

Vi vil tilrettelegge for at dette blir en sosial og morsom leir, hvor barna kan danne nye bekjentskap på tvers av klubbene i kretsen. Ettersom leiren er åpen for alle i alderen 8-14 år vil vi under aktivitetene dele gruppen inn etter alder. Dette vil kunne skape trygget sosialt, og aktivitetene vil kunne tilpasses gruppa bedre. 

 

I likhet med tidligere år vil «Rekrutten» arrangeres i forbindelse med leiren. Vi har i år valgt å legge den til fredagen. Innbydelse her vil komme innen kort tid. 

 

Det er selvfølgelig åpnet for å kun delta på deler av leiren, om en ikke ønsker/ har mulighet til å overnatte. Om dette er tilfelle er det fint om dere sender informasjon om hvem dette gjelder og hva vedkommende ønsker å delta på. Vi er også klar over at Gimletroll skal arrangeres en fotballcup samme helg, men vi har prøvd å tilrettelegge slik at det er mulighet til å delta på begge aktivitetene. 

 

Vedlagt følger innbydelsen til leiren, m/ lenker til påmelding. 

 Innbydelse_o-trollleir.pdf

Bare ta kontakt om det skulle være spørsmål, eller om noe er uklart :-) 

 

Mvh.

Anna Meen

Rekrutteringsleder KOK
Turorientering 2022

Postet av Otra IL Orientering den 17. Mar 2022

Orienteringsgruppa har fått nytt styre og er godt i gang med planleggingen av sesongen 2022.

I år vil vi modernisere turorienteringen litt, og legger da ut mulighet for kjøp av kart, og turpakker på nett, samt registrere klipp i Turorientering.no via nettside eller scann qr kode via en app på telefonen.

Klikk på linken for å komme til Turorientering.no, her må du registrer deg for å kunne logge inn. Bruker du appen og scanner qr koden på posten, klippes posten automatisk og registreres på din brukerprofil


https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/212/courses/708

Appen heter Turorientering og kan lastes ned på telefon.OG! Vi er allerede i gang, for å teste løsningen er det lagt opp til en Grønn Tur på Dåsnes. Grønn tur er en enkel rundt tur som passer for alle! Klikk på linken over for å laste ned kart.