Terrengkarusellen 2019

Postet av Otra IL den 29. Apr 2019

Terrengkarusellen starter opp igjen! Sesongens første løp går tirsdag 30. april kl 1830 på Hornnes Stadion. Dette løpet er også KM for Agder. KM klasser denne sesongen er J/G 11 (2008) og opp til seniorløyper KM terrngløp 2019.pdf


0 Kommentar

Medlemskontingenten 2019

Postet av Otra IL den 17. Apr 2019

175 medlemmer har enda ikke betalt sin medlemskontingent på kr 100,- til Otra IL.

Det er egentlig ikke så verst i april :)

Av de 175 så er det 12 som er ny-innmeldte i løpet av våren, og da 163 som ble fakturert på hovedforfall i februar. Grunnen til at menge av disse ikke har betalt skyldes nok følgende grunner:

1. Har ikke fått varsel - Veldig mange har ikke oppdatert sine kontaktopplysninger i Min Idrett, krav og varsel sendes ut på e-post til alle medlemmene. Pga de nye personvernlovene har ikke klubben anledning til å endre primere e-postadresse til medlemmene i Min Idrett lenger, dette må medlemmet logge inn å foreta selv.

2. Har sluttet/flyttet/ønsker ikke å være medlem lenger - Dersom du ikke er aktiv i idrettslaget er det ingen plikt å være medlem. Alle som betalte for 2018  er fakturert, så sant de ikke har meld seg ut. Det er nemlig medlemmet selv som må melde seg ut av idrettslaget, klubben har ikke anledning til å stryke medlemmer før de er skyldig to års kontingent. Det er heller ingen automatikk at du blir utmeldt av idrettslaget, om du f.eks slutter i håndball eller ski gruppa. For alt skigruppa vet, er du kanskje aktiv i sykkelgruppa. Utmeldelse må skje skriftlig til hovedlaget, epost er tilstrekkelig (post@otrail.no) Dette har stått på hver eneste faktura som er sendt ut siden 2004...

3. Ikke alle i familien er samla på en profil i Min Idrett - I min idrett kan en foresatt legge til familiemedlemmer og således administrere og betale kontingenter for disse. Baren er lett å legge til, men når det kommer til ektefeller, foreldre og voksne over 18 år, må det sendes en forespørsel til det aktuelle medlemmet, som da må logge inn å godkjenne forespørslene (omtrent som Facebook, og det får dere jo til..... )

4. Samlet flere på samme pdf faktura - Mange syns det er tungvint med disse lange KID nummerene, og skal være lure med å betale for flere på en faktura, eventuelt taster feil KID i farten. I de aller fleste tilfellene, så vil bare den ene betalingene godkjennes, og overskytende beløp refunderes til betalers konto. Da vil kun den som "eier" KID nr sin betaling bli registret.


Nå som daglig leder skal ta seg en liten påskeferie, håper han når han kommer hjem at mange har logget inn på Min Idrett å sjekket dette, og da betalt for seg og sine :)

Eventuelt kan en også gjør opp med å overføre kr 100,- direkte til Otra ILs konto 2901.20.00705 eller Vipps til Otra IL # 106253


God Påske 

mvh

Tony Halsall


0 Kommentar

Anmodning om dugnad - LS19

Postet av Otra IL den 11. Apr 2019


Otra-medlemmer, foreldre og foresatte!

PDF - 2019-04-10 Anmodn dugnad pers.pdf

Otra behøver din hjelp! / Landsskytterstevnet 2019 (LS-19) 
 LS-19 arrangeres i tiden 1. - 9. august 2019, på Evjemoen. Otra IL har som tidligere orientert påtatt på seg kafeteria- og kioskdriften under stevnet.
 Vi har behov for mange frivillige i perioden 29 juli – 11 august (vi må også rigge opp og ned i for- og etterkant)

Vi ber dere oppgi følgende data ved villighet til dugnad

 1. Navn
 2. Epost
 3. Alder
  • Over 14 år = Barn
  • Over 16 år = Ungdom 
  • Over 18 år = Voksen
 4. Tidsperioden 29 juli til 11 august har vi behov for en stor mengde frivillige. Selve arrangementet går 01-09 august, men vi må rigge i for- og etterkant.
   Hvilke dager kan den enkelte IKKE kan hjelpe?
 5. Vi har behov for flere (spesielt voksne) som er villige til å ta litt ekstra ansvar og flere vakter.
   Hvor mange vakter kan den enkelte gå? 
 6. Hvilken undergruppe i OTRA IL ønsker den enkelte at dugnads innsatsen skal komme til gode?
  • Otra IL - Nytt klubbhus
  • Otra Ski - Trollbakken, lysløype, løypekjøring m.m
  • Otra Fotball - Kunstgressbane nr 2
  • Otra Håndball - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Friidrett - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Badminton - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Motorsport - Ny motorcrossbane

Eksempel på tilbakemelding

 1. Ola Nordmann
 2. ola.nordmann@hotmail.com
 3. 21 år
 4. Kan stille i hele perioden med unntak av 2,3 og 4 august
 5. 7x vakter
 6. Otra Håndball

Håper du/dere kan hjelpe oss?
   
Send epost til: tommy.dale@e-h.kommune.no

Ber om tilbakemelding innen 10 mai.
 
   «Gulrot»

 Foruten lange arbeidsdager kan vi friste med opplevelse av fellesskap, arbeidsglede, spenning og masse moro! Dette kan bare oppleves en gang hvert tiende år på Evje!
 
   Otra behøver din hjelp!

 
 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline